Astra twinport sattı ve tekrar astra düşünmüyor. Sorun yaşadığı için...
On yargılı olmayıp, deneyip görmek lazım, kesinlikle hepsiyle test sürüsü yapmak gerek,
Kafama takılan birseyde, Astra kullanan ve tekrar düsünmeyen birisini Hyundai i30 veya Auris düsünmesi!
Çünkü bende gecenlerde Golf e alternatif olarak dıs görüntüsü güzel geldigi icin dizel Auris le test sürüsüne cıktım, Astra ve C4 u alıcı gözüyle inceledim ve Auris gözümden düstü, bana göre Astra daha iyi bir arac, Aurisde biraz daha kücük arac havası var sanki,
Hyundai markası olayına gelirsek,
-kendim 200 bine yaklasan 2005 model Fabia I TDI aracımda hic sorun yasamadım, canavar gibiydi, sonucta VW ile aynı motor, TDI kendini kanıtlamıs,
-kardesime aldıgımız 2006 Hyundai Getz 1,5 4 silindirli dizel ise 160 binde yolda giderken triger zincir kopardı, debriyaj degismek zorunda kaldı, amörtisorlerin degismesi gerekiyor idi, ön düzenden gelen sesi kesemedik, masraf üstüne masraf cıkardı bize, kurtulana kadar neler cektik kendisinden,
Tabiki her Hyundai, Opel, VW, Skoda, Mazda, Toyota bir degildir, fakat benim görüsüm bir VW, Skoda, Opel, Toyota arac Hyundai den daha saglamdır, yakıt tüketiminde ise dizel Kia ve Hyundai nin TDI dan daha cömert oldugunu bizzat gördüm,