skoda dan iyi anlar mı hocam
kusura bakma biraz geç kaldım babayı hastaneye yatırdık bugün. neyse çocuk opelde eğitim aldı diplomalıdır. ama ağırlıklı alman arabalarını bilir. ayrıcageçen aylarda gözümün önünde vuruk land rover jipin motorunu söküp yaptı; cepanın sahibine. iyi ve sağlam usta çok yoğun olduğunda yanındaki çocuklara yaptırır. son kontrolü kendisi yapar. genelde her arabayı yapıyor. diğerleri sinek avlarken onun dükkanın önü hep dolu her çeşit arabayla benim yoğunluktan döndüğüm yada çok beklediğim zamanlarda oldu. çıkma parça bile lazım olsa bizzat kendi gider seçip alır. ben birçok müşterisi gibi güvenirim. alacağı parçayı bile seni yanında götürüp sana ödetir. sonra işçiliği alır bazıları gibi parça üstüne fiyat koyup fazla almaz. yanıdaki çocuklarada üç beş veririm daha bir şevkle çalışırlar.
geçen gün birisi alacağı golfü getirdi. hemen bilgisayara bağlayıp detaylı bilgisinide çıkardı. yani onlardanda anlıyor. boş değil, artı başka bir konuda ihtiyaç olursa sağlam ustalarada yönlendiriyor.
senin derdi sordum bugün bizim arkadaşta aks bilyası sorunu var diye boşluk alma olmuyor değişmesi lazım dedi. istersen bir git. ben dedim gelirse yardımcı ol diye. beraber bir sürüş yapın belki başka bir yerinde arıza olabilir. denemekte fayda var.en azından bir fiyatta almış olursun. hani ona yaptırmanda şart değil sana makul gelirse yani.
pazar günü kapalı. kısa yoldan giderim dersen vw bayinin önündeki yoldan dön işbankasının olduğu yol ordan sola dönüp dümdüz devam yol bitiminde askeriyenin bişesi vardı ordan sağa dön o yolu sapmadan dümdüz devam et yol sola doğru yay şeklinde gider. 7 veya 8. sağda . sol taraf boşluk zaten. söğüt ağacı vardı sokak başında .döndüğünde sokağın sağkanadında 2. dükkan. yada verdiğim adres tarafından git. denizbankın önünden dümdüz yukarı çık 9.sokağa dön en sonda sol kanatta.
lazım olursa karşı tarafında da kaportacı var. bizim kardeşin arabasının arka kapı altında vuruk vardı onu yaptırdım. eskisi gibi oldu. satışta anlaşılmadı bile o da sağlamdır. tabi süleyman aracılığıyla gidersen daha bir artı olur. yani lazım olursa.