škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ankara Buluşması (Haziran 2012)

Perfect · 41 · 18338

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.facebook.com/Perfectotobakim
Arkadaşlar Selam

Bir türlü Ankaralı arkadaşlar ile bir buluşma düzenleyemedik.. Gökhanın yurtdışından gelmesi (CC03) ve bir kaç Angaralı detay manyağının beni özelden sürekli ''buluşma yapalım'' diye taciz etmesi sonucu buluşma yapmak farz oldu

Tarih kime nasıl uygun olur bilemediğim için Haziran 2012 yazdım başlığa.. Bu hafta içi bir akşamüstü/akşam bir buluşma düzenleyelim diyorum.

Yer olarak Cepa/Kentpark Avm olabilir, araçları en alt kata park ederiz yemek yiyip sohbet ettikten sonra araçların başında dururuz biraz da

Şimdilik Katılıcaklar ;

1-Perfect
2-Ayı123
3-CC03 (2 kişiler)
4- aliserhanuyar
5- maxidooz
6- AykutSC
7- berkay
--------------- GÜNCEL
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2012, 17:35:12 Gönderen: Perfect »

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ankara buluşucak mı sonunda ? :D
-------------------------------------------------

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;370300
Ankara buluşucak mı sonunda ? :D

Hayırlısı :D

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Perfect;370297
Arkadaşlar Selam. Bir türlü Ankaralı arkadaşlar ile bir buluşma düzenleyemedik.. Gökhanın yurtdışından gelmesi (CC03) ve bir kaç Angaralı detay manyağının beni özelden sürekli ''buluşma yapalım'' diye taciz etmesi sonucu buluşma yapmak farz oldu

Bu tacizcilerden biride benim, Alper'in de dediği gibi hazır Gökhan arkadaşımızda gelmişken, millet tatile gitmeden ufakda olsa bir buluşma, tanışma düzenlesek iyi olur. Kiminle konuşuyoruz bilelim bi, değilmi ama :)
Cepa-Kentpark tarzı bir avm'de buluşup muhabbet edebiliriz, yada kapalı bir mekan bulabilirsek, bir iki araca detay uygularız, herkes tecrübesini birbirine aktarır, güzel alışverişler olur.
Ama yok illa mangalsız olmaz derseniz de, ki ben diyorum :), Kazan'da bir bahçem var, oraya gider meyve-sebze ne varsa yağmalarız :).

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: aliserhanuyar;370311
Bu tacizcilerden biride benim, Alper'in de dediği gibi hazır Gökhan arkadaşımızda gelmişken, millet tatile gitmeden ufakda olsa bir buluşma, tanışma düzenlesek iyi olur. Kiminle konuşuyoruz bilelim bi, değilmi ama :)
Cepa-Kentpark tarzı bir avm'de buluşup muhabbet edebiliriz, yada kapalı bir mekan bulabilirsek, bir iki araca detay uygularız, herkes tecrübesini birbirine aktarır, güzel alışverişler olur.
Ama yok illa mangalsız olmaz derseniz de, ki ben diyorum :), Kazan'da bir bahçem var, oraya gider meyve-sebze ne varsa yağmalarız :).

Estafurullah abi.. :)

Valla talebe göre değerlendirme yapalım derim ben.. Bismillah diyip ilk buluşmayı bi yapsak devamı gani gani gelir zaten :)

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Şimdilik Katılıcaklar ;

1-Perfect
2-Ayı123
3-CC03 (2 kişiler)
4- aliserhanuyar
5- maxidooz
6- AykutSC

Bahçeden genel bir görüntü :)

Ben başladım bile, siz bilirsiniz :)

Bu da masamız olsun, eksikleri var tabi :)

Fotolarla biraz bel altı vurmuş gibi oldum ama napalım :) geriside size kalmış artıkın :)
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2012, 22:25:05 Gönderen: aliserhanuyar »

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Perfect;370327
Ovvv işte bu olmadı.. :D

Detay fotoları bulamadım, bu buzdağının görünen kısmı, daha görünmeyen kısmında dalında domates, biber, salatalık vb. Sonracıma kiraz, vişne, erik, armut, kayısı, elma, dut, arı, börtü böcük :)

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
9 Kişi olduk.. Güncel !

1-Perfect
2-Ayı123
3-CC03 (2 kişiler)
4- aliserhanuyar
5- maxidooz
6- AykutSC
7- berkay
8- Onurs
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2012, 17:34:34 Gönderen: Perfect »

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ben haftaiçi akşamları çalışıyorum arkadaşlar malum nöbetler, anca haftasonu boş oluyorum. İlla 21 haziran olacaksa ben ne yazıkki yokum.
21 Haziran herkese uyuyormu, daha kimse yazmamışta buradan.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2012, 16:51:56 Gönderen: aliserhanuyar »

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
İlla ben olacağım diye birşey yok Alper, çoğunluğa hangi tarih uygunsa o zaman yapılır. Haftasonu-haftaiçi farketmez, gelecek arkadaşlarda yorumlarını dile getirirlerse ortak bir tarih ayarlanır.
Benim piknik deme sebebim şundan, ben daha önce başka forumlardan arkadaşlarla buluşma yapmıştım, genelde AVM tarzı yerlerde paylaşım, muhabbet bir yere kadar oluyor. Ama böyle piknik tarzı birşey düzenleyebilirsek, hem ailecek gelen olur, hem daha çok katılım olur, büyük bir paylaşım olabilir. Tabi ortak karar önemli herşeyden ziyade.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2012, 17:42:18 Gönderen: aliserhanuyar »

Çevrimdışı AykutSC

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
valla bana fark etmez de serhan abiye uygun olsun olmusken hep beraber olalım kimsenin aklı kalmasın

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: aliserhanuyar;370750
İlla ben olacağım diye birşey yok Alper, çoğunluğa hangi tarih uygunsa o zaman yapılır. Haftasonu-haftaiçi farketmez, gelecek arkadaşlarda yorumlarını dile getirirlerse ortak bir tarih ayarlanır.
Benim piknik deme sebebim şundan, ben daha önce başka forumlardan arkadaşlarla buluşma yapmıştım, genelde AVM tarzı yerlerde paylaşım, muhabbet bir yere kadar oluyor. Ama böyle piknik tarzı birşey düzenleyebilirsek, hem ailecek gelen olur, hem daha çok katılım olur, büyük bir paylaşım olabilir. Tabi ortak karar önemli herşeyden ziyade.

Abi haklısın , bende isterim daha rahat bir ortamda buluşma yapmak hatta detay buluşması yapmak ama imkanlar kısıtlı işte.. Senin bahçe de kazanda olunca acaba herkes gelebilirmi oraya ?

Biz cc03 ve ayı123 ile geliriz sorun değil.. Diğer kadroyu sen ayarlarsan pazar orada toplanırız :)

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Perfect;370756
Abi haklısın , bende isterim daha rahat bir ortamda buluşma yapmak hatta detay buluşması yapmak ama imkanlar kısıtlı işte.. Senin bahçe de kazanda olunca acaba herkes gelebilirmi oraya ?

Biz cc03 ve ayı123 ile geliriz sorun değil.. Diğer kadroyu sen ayarlarsan pazar orada toplanırız :)

İlla Kazan olacak diye birşey yok, biraz uzak olduğunu biliyorum ama rahat ederiz diye söyledim. Bu Konutkent tarafında da böyle piknik yapılacak yerler mevcut, belli bir ücret (kişi başı 5 tl falandı) verip, çardak mangal kiralıyorsun.

Şöyle birşey uyarmı herkese, şimdi benim bir arkadaş Ostim'de bir oto servisinde çalışıyor. Eğer akşam orayı ayarlama imkanı olursa orda da buluşabiliriz. Zor bir ihtimal ama böyle birşey istersenizde, sorabilirim ayarlayabilirmi diye.