0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı, uğurlu olsun ortaam. Sonunda yine jipte karar kılındı demekki. Allah kazasız belasız binmeyi nasip eder İnşallah. :ok: Ne zaman ıslatıcık sen onu söyle. :hanz:
Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.
hayırlı uğurlu olsun,maşallah kazasız belasız
Maşallah hayırlı uğurlu olsun abi.Güle güle kullan.He bu arada perşembeye bilet aldım coiller ve jantlar hazır geliyorum Ahanda böyle yapcuk.
Hayırlı olsun abi, kazasız belasız cezasız.Planlarda yapılmış zaten bize bir şey kalmamış:DAma bence ilk iş bi-xenon far olmalı en orijinalinden:hanz:
hayırlı olsun abi.artık her üyeye arabanın şerefine baklavalarından gönderirsin
Yarın ki bayi toplantısından sonra ne zaman dersen
Maaaaşşşşşallah, kazasız belasız inşallah
maaşallah beyaz cok yakışıyor bu araça güle güle kullanın.
Bull takalım derim apaçilikte sınır yok nasnolsa :adm::adm::adm:
Allah kaza bela vermesin abi. Çok sevindim, Tiguan cok tatlı bi araba Bi-xenon-cam filmi ve jant derim.
kazasız belasız sürüşler dilerim..hayırlı uğurlu olsun..
Hayirli olsun
Şöyle yapalım; arabayı aldığın zaman geleyim, beraber yıkayıp ilk FK'sını atıp, nazar boncuğunu asalım. Arabayı yıkamayın diye tembihleseydin, fırçayı vurmasınlar sonra. Bu arada buna ne dersin; :rm:
Bu Aracın Otomobil Değil Crossover Olduğunu Unutmamak Lazım , Amacı Zaten Yüksek Olması
Hayırlı Olsun. Güle Güle Kullanın.Bu Aracın Otomobil Değil Crossover Olduğunu Unutmamak Lazım , Amacı Zaten Yüksek Olması
:+1::+1::+1:Aslında Ahmet abi de o amaçla aldı arabayı, düşünüyorum diyor ama çok fazla alçaltmaz heralde.