škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

polisaj makinası ihtiyaç

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkferit

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar cama ceryum uygulayacağım fakat polisaj makinam yok,istanbul kartal civarına yakın arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar, Ferit arkadaşımızın başına talihsiz ve üzücü bir olay gelmiş ve şoför tarafında bir sürü çizik var. Perşembe gecesi uzun yola çıkacak ve o camla gece yolculuğu çok tehlikeli ışık kırılmalarından dolayı..

Forumdan bana ulaştı, yardım istedi. Ben seryum temin ettim kendisine, ama makinam köyde ve burada uygulama yapacak yerim yok. :( Haftaya da şehir dışında olacağım, bu yüzden yardım edemiyorum..

Cama çok titizlenmeden, bir kaç vuruş seryum atılsa bile bayağı işe yarar. Kendisine bir yardımcı olup. en azından yol gösterelim...

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Pamuk eller cebe beyler, bir kişiyi daha hasta edebiliriz :)
Emeğinize sağlık :)

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ferit benim arabayı ve camı gördü, kesin virüs bulaşmıştır :) O da artık iflah olmaz. Bir iki aya kadar aquartz mı c1 mi diye mesajlar atmaya başlar :)

Ferit, senin işini Serhan kardeşim hallederdi ama Ankara'da maalesef. Hatta atlar gelirdi buraya ama bu aralar yoğun o da..

(Serhan gaza geldin mi iyice? Yoksa daha vereyim mi ara gazı? :++:

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Abi bugün ben yokum, hatunun doğumgünü var,
ben gelip seni o dırdırdan kurtarırım dersen buyur gel, beraber dönelim İstanbul'a :)  ama benim ... yemiyor :)

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Offf geçmiş olsun :)
Bak sen hanıma de ki : İstanbuldan acil ameliyata çağırdılar, gitmem lazım. Bagaja at makinayla rayon padi, atla gel buraya, Ferit'in cama bir ameliyat yap :)
O tantanadan kurtulmuş olursun :)
(Yine Zihni Sinir Projem gelmiş bak:)

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benim hatun cin abi yemezzzz :)
Hem o yemezzz hem ben yememmm :)
Heryer Seryum ve pad zaten evde bakıp bakıp gülüyor acaba bir kedi bakışı falan mı atsam :)

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
O zaman hatuna "sana doğum günü hediyesi seryumla rayon pad aldım, hadi İstanbula gidip deneyelim" falan desen?

Bunu da yemez mi??

Çevrimdışı ilkferit

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
abilerim makina aldım bugun praktikerden hem her zaman işe yarar :) einhell marka 150 tl ye.sadece uygulama işim kaldı artık. tesekkurler herkese özelliklede atilla abiye

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle