arkadaşlar 3 günlüğüne istanbula geleceğim önceki sene gezemediğim yerlerden 1. gün eyüp, miniatürk ve 2. gün topkapı sarayı ile boğaz turu 3. gün adalar turu yapmayı planlıyorum. bi kaç soruya cevap arıyorum. eminönünden eyüpe nasıl gidilir otobüs numarası nedir. dolmuş varmıdır. ücret nasıl ödenir kart bilet nakit. eyüpten karşıya miniatürke nasıl geçerim tekne kayık otobüs ve oradan eminönüne nasıl dönerim tekne otobüs dolmuş vb. kalacağım yer kadıköy selimiye. octiyi ankaradan geldiğimde oraya park edip her yere toplu taşıma kullanacağım. malum tv den izlediğim kadarı ile bu ara trafik felç.
Oo ne güzel :ok:
Eminönünden kalkıp Eyüp'ten geçen otobüsler var hemen Galata köprüsü dibinde duraklar, hatta Uğur sana numarasını bile yazar, en kötüsü taksi ile 5 dakikada oradasın. Hatta motorlarla da Eyüp'e gidersin (Üsküdar'dan gelip Eyüp'e gidenler Eminönünde durak yapıyor).
Eyüpten minyatürke motorlar var hemen caminin deniz tarafında iskele var. 60 dk arayla kalkıp taa Üsküdara kadar gidenleri var, tüm Haliç iskelelerine uğrayarak.
Eyüp'ten karşıya dönüş için bence yine Üsküdar motorlarına bin, boğaz gezisi gibi olur, Üsküdar'dan Kadıköy dolmuşuna binip Selimiye'de inersin
Benim ev neredeyse Selimiye'de, başın sıkışırsa ya da çay için vaktişn kalırsa ara buluışuruz bile
Özelden telefonu yolladım
Haliç Hattı Vapur Seferleri - Yaz 2012
tarife tarafından 11 Haziran, 2012 - 21:20 tarihinde gönderildi