Octaviamın tamponu aldığımda bu şekildeydi.
Uploaded with
ImageShack.uskonuyu açmaya yaklaşık bir saat önce karar verdim eski fotolara dalmışımda 5 yıldır epey yol katetmişim octavia ile octaviayı aldığımızda liseye yeni başlamıştım.şimdi lise biteli bir yıl olmuş.babamın en çok kullandığı vede böyle giderse kullanacağı araba olarak devam ediyor şimdilik.neyse yakın geçmişe fazla dalmadan hemen konuya dönüyorum.
dediğim gibi arabayı aldığımızda tampon öyleydi biz bu şekilde 6-7ay kullandık.sonra boyattık.aradan bir yıl geçti galiba başınçlı yıkamanın etkisiyle bu boyanan yerin tamda macunlu yerinin macunu döküldü.bir süre macunu buldum japonla yapıştırdım idare etti.:++: o sıralarda bende kapıyı garajdan cıkarken kaldırıma sürtüm eğik dalgalı kapı japonlu tampon bir yılda öyle kullandık.kaskonun vakti doluyordu bizde kaskodan arka kapıyı ve tamponu boyattık tam bunun üstündende 1.5 yıl geçti peder geri geri okuldan çıkarken tamda aynı yeri vurmuş.şimdi macunlattı.
şimdiki durum bu
Uploaded with
ImageShack.us batım eskisi gibi seğil epey sağlam yapmışlar elimle asıldım tampona hiç kımıldamıyor.
içimden bir ses diyor ki bunu boyatırsam kısa süre içinde tekrar bir kaza bela gelecek gibi.araba macunlu gezdiği sürece hiç birşey olmuyor ama boyatıca bir kaza bela geliyor.
ha birde aklıma gelmişken eğer boyatacak olursak spoiler gelebilir.şuan babama altyapı çalışmalarını kuruyorurum.
boyatsam mı boyatmasam mı?