škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

bahtsız tamponlu octavia-boyatıyım mı?-boyatmayım mı?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Octaviamın tamponu aldığımda bu şekildeydi.

Uploaded with ImageShack.us
konuyu açmaya yaklaşık bir saat önce karar verdim eski fotolara dalmışımda 5 yıldır epey yol katetmişim octavia ile octaviayı aldığımızda liseye yeni başlamıştım.şimdi lise biteli bir yıl olmuş.babamın en çok kullandığı vede böyle giderse kullanacağı araba olarak devam ediyor şimdilik.neyse yakın geçmişe fazla dalmadan hemen konuya dönüyorum.

dediğim gibi arabayı aldığımızda tampon öyleydi biz bu şekilde 6-7ay kullandık.sonra boyattık.aradan bir yıl geçti galiba başınçlı yıkamanın etkisiyle bu boyanan yerin tamda macunlu yerinin macunu döküldü.bir süre macunu buldum japonla yapıştırdım idare etti.:++: o sıralarda bende kapıyı garajdan cıkarken kaldırıma sürtüm eğik dalgalı kapı japonlu tampon bir yılda öyle kullandık.kaskonun vakti doluyordu bizde kaskodan arka kapıyı ve tamponu boyattık tam bunun üstündende 1.5 yıl geçti peder geri geri okuldan çıkarken tamda aynı yeri vurmuş.şimdi macunlattı.

şimdiki durum bu

Uploaded with ImageShack.us

batım eskisi gibi seğil epey sağlam yapmışlar elimle asıldım tampona hiç kımıldamıyor.
içimden bir ses diyor ki bunu boyatırsam kısa süre içinde tekrar bir kaza bela gelecek gibi.araba macunlu gezdiği sürece hiç birşey olmuyor ama boyatıca bir kaza bela geliyor.
ha birde aklıma gelmişken eğer boyatacak olursak spoiler gelebilir.şuan babama altyapı çalışmalarını kuruyorurum.

boyatsam mı boyatmasam mı?
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Uğur, bu tamponun o noktasında var bir uğursuzluk:)
Çok göze batıyor macun, araba da koyu renk zaten.. Onun için ben boyat derim.

İçindeki sesin sesini kesmek için, tamponun alt içten falan görünmeyen bir yerini taşa falan sürtüp hafifçe çiz, onu da nazarlık olarak sakla... Yani hedef değiştir:)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı ST-max

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Boyatırdım ben olsam, nazarlık için fazla büyük :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
evet nazarlık için fazla büyük.ama işte boyanınca ya yine atarsa veya çarparsak diye düşünmeden edemiyorum.spoilere ikna edersem hemen boyattırırım gibi.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
usta bence de boyat. maşallahı var aracın. sonra da bir horoz kes. ben kurban kesene kadar başınagelmeyen kalmadı benim bahtsızın da.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurcnplt;374374
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-skoda-octavia-bagaj-isiksiz-yuksek-spoiler-75432837/detay

nette en ucuz spoiler bu.canlı canlı görmeden alsammiki birde bazıları 200-250 tl diyor farkları ne olabilir ki?

Bu tarz şeyleri görerek al derim, aracın dışında çok görünür yerde, ufak tefek kusurlar gözüne batar sonra, provasız ürün alma bence. Sanayiye gidersen benzer fiyatlara bulursun zaten.

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;374378
Bu tarz şeyleri görerek al derim, aracın dışında çok görünür yerde, ufak tefek kusurlar gözüne batar sonra, provasız ürün alma bence. Sanayiye gidersen benzer fiyatlara bulursun zaten.
haklısın abi. bugün evin boya işi bitti.yarın birkaç yere spoiler bakmaya gitmeyi düşünüyorum.tampon boyanırken aradan çıksın
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurcnplt;374379
haklısın abi. bugün evin boya işi bitti.yarın birkaç yere spoiler bakmaya gitmeyi düşünüyorum.tampon boyanırken aradan çıksın

Hayırlısı olsun :ok: bulursun rahat rahat, Octavia A4 aksesuarı çok rahat bulunan bir araba artık.

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bu spoilerde dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
elegance=ugurcnplt