ustaya falan gerek yok, al strforları, harcı sür sür yapıştır duvara...
kendin yaparsın kesin... üste de yalandan bir sıva + boya tamamdır...
misler gibi ve kalıcı üstelik de tasarruflu olur...
sana da en fazla 200 tl ye patlar... o da fazla fazla yani...
Dümdüz duvar olsa iş kolay..Ama yeri görsen öyle demezsin..Foto çekip eklersem daha iyi anlarsınız..
güzel iş çıkarmışsın ama bu çözüm değil. gene olacak. su ve rutubetli ortamları alçı kaldırmaz. hatta bu yaptığın uygulamada harç yapıp onun içine sika gibi su geçirmez bir katkı kullanıp uygulasaydın daha sağlam iş çıkardı.
bu nem küpeşte veya mermer kaplama duvardaysa dış taraf derz aralarından geçiyordur. bu kısımları kapat. sonra taş için su tutma izolasyonları var. polisanın titanium du galiba üzerinde kırmızı tuğla resmi var ondan yedir. ben andezit taş üstünde kullandım memnun kaldım. tabi her sene uygulama yapmak lazım. suya karşı dayanımı güzel.
duvar kısmı normal sıva ise yalıtıma gerek yok yalıtım ısı konusunda etkili oraya silikonlu dış cephe boyalarından sürersen iş biter.
mermer kısım yerdeki geçiş yolunda ise toprağa bakan kısmını mümkün olduğunca açıp harçla düzelttikten sonra (bütan tüpler pahalıya gelir.) tenekede sıvı zift satıyorlar. onunla kaplarsan iş tamam.
:ok: Hıım dikkate alacağım..
Gökhan abi harika olmuş ama malesef alçıpan sıkıntı hemen çatlıyo o birleşim yerlerindeki sıvalar
İnşallah idare eder yaa..
Ellerine sağlık. Mis gibi olmuş.
Nan pis herif niye zamanında bahsetmedin bundan bana!:kvg:
Abi bahsetsem de maalesef hiç bir yerde bulamıyorsun.Fittingsi bile bulunmuyor.O yüzden problem olabilir.Yoksa cidden güzel ürün..İstanbul'da fuar'da çinli bir abla ile bayağı konuşmuştuk bu borulardan
pipe!,boru, yeah! evet boru..turkey şiş kebap !
ilk o zaman görmüştüm..