Cumartesi yoğun geçti bizim için.
İlk adresimiz Volvo oldu. Volvo S60 burada yazdığım gibi beni kesmedi, güzel ve kaliteli araç gibi duruyor, ama SuperB'den sonra geçilecek bir araç değil.
Volvo S 80 mi ? Araç çok kaliteli, her şeyi ile Premium bir aracım diyor. SuperB'den de, CC'den de kaliteli bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, kısacası aracı çok beğendim. Arkadaşların tavsiye ettiği kadar var, ancak 110.000 TL ödeyip donanım yönünden bazı özelliklere sahip olamamak bana göre değil, dolu araç seviyorum, Volvo S80'de bir kaç donanım yok.Kasanın değişim zamanının yaklaşması ve ikinci el kaygısı da beni düşündüren diğer konular.
Gerçi satış görevlisi 3 yıl daha aynı kasa devam eder diyor, ama yine de aklımda soru işareti bu konu.
Volvo'dan sonra durak Mercedes oldu tekrardan, aracı detaylıca inceledik, git geller yaşadık, aracın bagajı çok küçük, bu benim için sorun teşkil edecek bir konu, gözardı edebileceğim bir durum değil, ayrıca araç 5 ileri otomatik şanzıman imiş, bu nedenlerden dolayı bu araçtan hemencecik olmasa da şimdilik vazgeçtim. Yalnız şunu söyleyeyim Mercedes C180 tercih edilesi bir araç (performans konusu netleştirildiğinde)
Audi A4 dış tasarım olarak çok güzel bir araç, sözüm yok. Ancak size bomboş bir aracı satıyorlar ve aracın iç tasarımı da bana çok hitap etmiyor.
Bmw 3e bakamadım, muhtelemen onu da eleyeceğim, yine de bakmadım dememek için bakacağım.