Doğrusunu söylemem gerekirse çok fazla heyecan yok, aracı aldığımda olur herhalde.
SuperB henüz satılmış değil, onun satışına yoğunlaştım, bayramda araba lazım olacağı için ilanı kaldırdım, bayram sonrası ilanı vereceğim.Fiyatı da 55.000 TL'ye indirdim, bu fiyattan satıldı satıldı, satılmadı ilanı kaldıracağım.
Bayram öncesi fiyatı 55.000 TL'ye çekince 1 saatte beş arayan oldu, ondan sonra bir arkadaş araca baktı, sonra vazgeçti.
Ankaradan birisi yetkili servise gidelim dedi, gittik, fotolara bak dedim, kaza fotoları var, yok, gerek yok, dedi, ondan sonra yetkili serviste yok şurda bir şey var mı, yok burda bir şey var mı diye sormaya başladı, bir de ardından yetkili servis ekspertiz için 250 TL isteyince çekti, gitti. 60.000 TL'lik araba alacan, 250 TL ekspertiz paran yok, ben kızmadım, ama yanımdaki arkadaşım çok kızdı arkadaşa, hem fotolara bakmıyorsun, hem beni yetkili servise götürüyorsun, vaktimi alıyorsun.
Araç inşallah kıymetini bilen bir arkadaşa satılır, bakalım, kısmet, hayırlısı.
55.000 TL'den de araç satılmazsa eğer ilanı kaldıracağım, aracımı satmayacağım, bana soruyorlar bu fiyatın altına olur mu diye, ben de diyorum ki aracı yakarım yine bu fiyatın altına satmam, millet ölücü olmuş iyice, her neyse.