Benim beynim durdu lan valla anlamadım bir halt
Apartmanda şimdi hemşire, doktor'mu olacak ne olacak revir mi kuracağız
Yok anacım poliklinik kuracaksın :++::++::++:
SGK'lısın, Aile hekimin var, apartmanada pratisyen hekim, kesmezse evin bir köşesine de hekim koydururlar.
Apartmanda kapıcı varsa, adamların zaten yemesi, içmesi, aidatı, suyu, ıvırızı zıvırı bedava, bütün gün sadece çöp toplayan, aidat dağıtan, çim sulayan, her daim arazi olan adam için iş güvenliği ve hekim ayarlayacağım. Başkada sıkıntım yoktu, iyi oldu.
Hayır iş güvenliğinden kasıt nedir ki, zannedersin apartmanda değil şantiyede yaşıyorsun, kapıcı kuyu açıyor, sondaj yapıyor, çatı onarıyor, kanal kazısı yapıyor, elektrik hattı döşüyor, sıva yapıyor, mantolama yapıyor, kazık çakıyor ya, iş güvenliği lazım, haliyle o da bedava değil. Herif moldovyalı değilse zaten SGK'lı, ne anladım ben bu işten diyeceğim, kesmiyor tabi her hafta kendilerine çıkarttıkları lotolar (bakınız Çankaya ve Yenimahalle'de fakir kalmadı) şimdi birde buradan geçirelim dediler herhalde. Ama hepimiz onların gözünde zneginiz ya, sorun yok. Niye, benzini Marc Jacobs'dan, Elektriği Versace'den, Su'yu Yves Saint Loren'den, Doğal Gazı'da Emperio Armani'den alıyoruz.