Allah aşkına WM yüklü cihaz alıpta bu özellikleri kaç kişi kullanıyor.. Bende motorola VW yüklü telefon almıştım zamanında..Tamam bir sürü menü özellik vs ama...Bir program yüklücen zort!.Yokki şöyle app store tarzı bir şeyi..Zaten dediğin özellikleri arayan adam gider HTC alır paşa paşa kullanır.Ben anti windovsçu olduğum için sevmiyorum wm falan..HTC diamond göz kırpıyor ama o kadar o da :hanz: Valla symbian veya UIQ olsun razıyım ..Hatta HTC kendi işletim sistemini çıkartıp kullansın hemen alırım..
Bana ekranına dokandığımda hemen tepki verecek.Web tarayıcısı hızlı, geniş ekranlı, aynı zamanda kaliteli müzik dinleyebileceğim cihaz lazım aslında..Eee birazda dizayn düşkünüyüz
Adamlar tuş kilidini bile sürükle bırak şeklinde yapmış .O kadar dokanmatik ekran kullandım hiç biri bunu akıl edemedi-teknolojisi yetmedi..Ve çok pratik..
Ama ben apple fanatiği olabilirim ama körü körüne savunmam Şimdi iş inada bindi ya o yüzden :hanz::kiki:
Fazla konuşma soğutma beni cihazdan Zaten daha taksidi var :++:
Ben kullanıyorum
Zort mu ? Gökhancım cab installer diye 76 kb lık programcık var. Windows xp inde ya da diğerlerinde .cab uzantılı programlara sağ tuş ile üzerine basıp gönder menüsüne yerleşen bu programcık ile direkt telefonuna ister blutut (sizde yok!) ister kablo üzerinden kurabiliyorsun. App store gibi paraçağrıştıran şeylere alet olmaya gerek yok
Ekran dokanması olayı için wm cihazları overclock edebiliyorsun örneğin
416 mhz 520 de çok rahat çalışıyor. Ayrıca web tarayıcısı olarak sana 10 tane kendinden flash destekli program yazabilirim buraya. ayfonda kaç tane var? :kiki:
Akıl edememeleri olabilir ama teknoloji yetmediye katılamıyorum. Slide2Unlock vb. 10larca programcık var. Hatta abarttılar renk kombinasyonlu sıra ile basarak geçebileceğin ekran kilit programları dahi var.
http://slide-2-unlock.en.softonic.com/pocketpcS2U tarzını yapamadığını düşünmen wm cihazların körü körüne savunmana bariz bir örnek :kiki: 2002 model dokanmatik ekranlı cihazlar bunu yapabiliyor gönlün rahat olsun :hanz:
Senin o ayfonla yapamayacağın ama benim 2004 model cep bilgisayarım ile yapabileceğim o kadar çok şey var ki!
Üzmeyeyim seni hadi :hanz:
2004 üretimi pocket pc aldım bir ara. Dell Axim X50V. Duymuşsundur :kiki:
640x480 ekran. 16 mb ekran kartı. 3.7" boyutu ekranın. 624 mhz işlemcisi var. Ha tabi wifi blutut irda. sd-hc compact flash gibi genişleme ve haberleşme özgürlüğü var. 64 gb kullananı biliyorum
3d 16 mb ekran kartı sayesinde monitöre 1024x768 çözünürlükte çıkış da verebiliyor
Başka bir arzunuz? :hanz::kiki:
Edit: yusufun ilk aldığı wm cihaz olan (benim de aynı zamanda) MPX200 ü nasıl ne halde aldığını söyleyeyim.
Adam almış, KULLANAMAMIŞ, BECEREMEMİŞ
kız gibi satmış. O da kız gibi aldı, 2 yıl neler çektirdik makineye o söylesin