škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Satılık 2011 Model Skoda SuperB II 1.6 TDİ Elegance

Cuneyt · 31 · 12393

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
STANDART DONANIM

Bixenon Far, Park Asist ( Kendi kendine park etme özelliği),Hız Sabitleyici, Hafızalı sürücü koltuğu,Elektrikli yolcu koltuğu,Yokuş Kalkış Desteği,Elektrikli ve Isıtmalı Katlanır Aynalar,Alarm,Viraja duyarlı far,Otomatik Kararan Dikiz Aynası,Otomatik Kararan Sürücü Aynası,Otomatik Kararan Yolcu Aynası,Görsel Park Desteği,Ön ve Arka Park Sensörü,Soğutmalı Torpido Gözü,Lastik Basınç Kontrol Desteği,Arka ve Yan Perde,ESP,Otomatik Yanan Far,Yağmur Sensörü,Çift Yönlü Klima,Ön ve Arka Ayak Altı Aydınlatma,Hava Yastığı, Ahşap İç Mekan, MSR,ASR, EDS gibi diğer özellikler vs

OPSİYON LİSTESİ

Columbus Navigasyon ( aracın orijinal navigasyon sistemidir)

Rear Asist Arka Park Kamerası (Vw orijinal amblem kameradır)

Sunroof

Ön ve Arka Koltuk Isıtma

Voice Tag özelliği aktif - Sesli Kontrol özelliği ( aracınızın menülerini hem direksiyondan, hem de Columbus üzerinden sesli olarak kumanda edebilirsiniz)

TV Free özelliği açık ( Hareket halinde DVD’nin görüntüsü gitmez, fabrika çıkışı bu özellik kapalı gelir, sonradan ücreti mukabilinde açtırıldı)

Trifid Jant

ARAÇ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Aracın Garantisi Devam Ediyor. İlk Sahibiyim.Yetkili Servis Bakımlı ve bakımları zamanında yapılmıştır. Araç 43.000 km.

Sol çamurluk ve sol kapıda boya var, sağ çamurluk değişti. Bütün işlemler yetkili serviste yapılmıştır. (fotolar mevcut)

FİYAT : 65.500 + 2.500 TL

Columbus Navigasyon, Arka Kamera, Sesli Kontrol ve TV Free özelliği için istediğim fiyat 2.500 TL’dir.

Bolero Ekran yeterli diyorsanız fiyat 65.500 TL’dir.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Araç Büyülü Siyah Renk Bej Koltuk Döşeme.

Aracı düşünen arkadaşlar özelden bana ulaşsınlar.

Not : Resim ekleyeceğim.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2012, 18:03:02 Gönderen: Cuneyt »

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ÜATK;377274
Hayırlı satışlar donanım güzele benziyor. :)

Teşekkürler, Türkiyede donanım yönünden bu kadar dolu araç olduğunu sanmıyorum, varsa da bir elin parmak sayısını geçmez, amblem kamera kimsede yoktur mesela

Premium bluetooth da var aracımda, ama onu satmayacağım.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2012, 11:01:32 Gönderen: Cuneyt »

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı satışlar.Araca sanırım detailing garage da uygulama yapılmıştı.Hatırlar gibiyim:)

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İsmini tam hatırlamadığım bir arkadaş yaptı, adı Berkdi sanırım, işinin ehli bir arkadaştı.

Boya Koruma yapmıştı, evet burada uygulama yapıldı.

Ancak kılcal çiziklerin çıkarılması için yapılan ikinci uygulama fos çıkmıştı, gerçi onu da Berk yapmamıştı ( ismini yanlış hatırlıyor olabilirim)

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Özelden soran arkadaşlar oluyor,  buradan yazmayı daha uygun gördüm.

Columbus RNS 510’un aynısıdır, tek fark açılırken Skoda amblemiyle açılır ve göstergeler yeşildir.

Skoda SuperB’deki Columbus sıfır alındı.

Skoda SuperB’deki kamera amblem kameranın aynısıdır, tek fark Skodada  böyle bir opsiyon olmadığı için amblem mevcut değildir, kamera tamponun  altına gizlendi.

Navigasyon, Arka Kamera gibi saydığım özellikler araç ile beraber satılacaktır, yoksa satılmayacaktır.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracın tanıtımını yapan iki video çektim, birincisi aracın görünümü ile ilgili, diğeri de Columbus Navigasyonun özelliği ile ilgili, arka kamerayı çekmeyi unuttum.

Linkler bunlar ;

https://www.youtube.com/watch?v=KAjSKC8up2U

https://www.youtube.com/watch?v=i5yImOKyNgw

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Güzel arac, hayırlı satıslar,
Arka koltuk diz mesafesi cok cok iyi bu aracın,

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracımın Türkiyedeki donanım yönünden en dolu araç olduğunu düşünüyorum.

Sercan, burada da yazıyorsun, kusura bakma, kalabalık forumlarda  insanlar gelişigüzel yazıyorlar, canınızı sıkabiliyorlar, diğer forumda  oldukça kalabalıklaştı, insanlar düşünmeden yazabiliyorlar, bu da sizin  bütün tadınızı kaçırıyor.

Ben de buna mukabil ne zamandır ağzıma gelip  söyleyemediğim, yazmadığım  şeyleri efendiliği bırakıp yazdım. Sen ve orada  güzel anılarla karşılıklı yazıştığım  arkadaşların hepsi benim için değerli, zaten sen de kimler olduğunu az  çok tahmin edersin, tekrardan kusura bakma.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar fiyatı bugün düşürüyorum, yazdığım fiyatlar son fiyatlardır.

Araçta multimedia sistemi olmadan aracın satışını yapacağım, multimediayı satmaktan vazgeçtim ( bluetooth, rear asist, columbus navigasyon vs bunları isteyen ayrıca fıyatını da öder)

Bugün ilanı güncelleyeceğim, fiyat 60.000 TL pazarlıksız, son rakam olacak.

Satılırsa satılır, satılmazsa da binmeye devam ederim, düşünen arkadaşlar var ise FİYAT HARİÇ İSTEDİĞİ HER ŞEYİ SORABİLİR.
(fiyat soracak olan aramasın)

ARACIN SATIŞ FİYATI : 60.000 TL PAZARLIKSIZ ( ARAÇ NORMAL TEYBİ İLE BERABER VERİLECEK, MULTİMEDİA SİSTEMİ SATILMAYACAKTIR)

Not: Kazalar ciddi kazalar değil, ama işin içine boya girince araç ister istemez değer kaybediyor, ben de inebileceğim son rakamı yazdım.

60.000 TL sondur, satılırsa satılır, satılmazsa binmeye devam.
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2012, 19:04:30 Gönderen: Cuneyt »

Çevrimdışı sarper42

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
takas olurmu seat leon 1.6 tdi 20 binde hata yok beyaz dusunursen 5072444991