škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Satılık 2011 Model Skoda SuperB II 1.6 TDİ Elegance

Cuneyt · 31 · 12281

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı srcn09

• Turbocharged Direct Injec
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.passatturkiye.com
Alıntı yapılan: Cuneyt;378216
Aracımın Türkiyedeki donanım yönünden en dolu araç olduğunu düşünüyorum.

Sercan, burada da yazıyorsun, kusura bakma, kalabalık forumlarda  insanlar gelişigüzel yazıyorlar, canınızı sıkabiliyorlar, diğer forumda  oldukça kalabalıklaştı, insanlar düşünmeden yazabiliyorlar, bu da sizin  bütün tadınızı kaçırıyor.

Ben de buna mukabil ne zamandır ağzıma gelip  söyleyemediğim, yazmadığım  şeyleri efendiliği bırakıp yazdım. Sen ve orada  güzel anılarla karşılıklı yazıştığım  arkadaşların hepsi benim için değerli, zaten sen de kimler olduğunu az  çok tahmin edersin, tekrardan kusura bakma.

Cüneyt abim böyle bir şey olduğuna çok üzüldüm açıkcası yorumları tam okumamıştım şimdi tekrar bakıcam sıkma abicim canını ;)

Tekrardan hayırlı satışlar abim ;)
2008 VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI CR 140HP 6-DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Beş şeritli İstanbul Yolunda ”70” hız limiti yüzünden en sol şeritten 70 ile giden bir aracın sol şeridi kapatması sonucu arkadan hız ile gelen duramayan bir Bmw 3 serisi sol şeridin bir sağından giden aracıma çarpıp kaçmıştı, ben de bu aracı yakalamak isterken kameranın altından 110 ile geçtim, ardından bana ceza gönderildi, savcılığa suç duyurusunda bulundum, ancak takipsizlik kararı çıktı, ben de çok üstelemedim. Çok üstelemedim çünkü çarpan aracı değil, beş şeritli yola "70" hız limiti koyanları daha suçlu görüyorum bu konuda, neyse konumuz bu değil.

Bu kaza sonrası aracımın sol kapısı ve sol çamurluğu boyandı, fotoğraflar bunlar ;

Not: Fotolar yeni değil, eski fotoğraflardır. Aracın geçmişi hakkında ayrıntılı bilgi vermek için yazıyorum.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2012, 23:59:27 Gönderen: Cuneyt »

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar, bu fotolar eski, yeni değil.

Aracın geçmişi hakkında ayrıntılı bilgi vermek için yazıyorum, üzerinden epey zaman geçti bunun, yarın diğer fotoğrafları da ekleyeceğim.
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2012, 00:00:11 Gönderen: Cuneyt »

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
harika araç hayırlı olsun alanada satanada.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bu da sağ çamurluğun değiştiği ve kaputun lokal boyandığı  fotoğraflar. Aslında kaputa hiçbir işlem yapılmadan bu sorun  halledilebilirdi, ama işin içine yetkili servis girince hem fiyat  anormal artıyor, hem de işlem yapılmayacak noktalara işlem yapılıyor.

Sağ çamurluğun değiştiği ve kaputun lokal boyandığı fotoğraflar

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracın tanıtımını yapan ve son halini gösteren video çektim, aracın görünümü ile  ilgili,  linki de aşağıdadır.

https://www.youtube.com/watch?v=KAjSKC8up2U

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ramazan Sabahı saat 04:00'te yollardaydık. Saat 04:30 gibi otobana girdim. Mahir Hocayı açtım, hızımı 100'e sabitledim, insanı inanılmaz dinlendiren ve rahatlatan bir sesi var.

Ortalama yakıt tüketimi 5.0 lt olarak gerçekleşti, videosu da burada, Mahir Hocayı tavsiye ederim, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerimi çok güzel okuyor, siz de huzur buluyorsunuz, link aşağıdadır ;

http://www.youtube.com/watch?v=Tvicq9Te_kI

Buyrun, bir de siz dinleyin, sabah 04:00 SuperB yolculuğuma ortak olun.

Çevrimdışı newforest

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
ustat selamlar  rear asist kamera  hakkinda genel bir bilgi verebilirmisin   ? birde  ucreti   nedir ?

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geri görüş kamerası ayrı bir sistemdir, araçtaki sistem görsel park desteğidir.

Bu sistem ile hem görsel park desteğini, hem de arka kamerayı aynı anda ekranda görürsünüz, isterseniz sadece kamerayı, isterseniz sadece görsel park desteğini görürsünüz.

Montajı İstanbulda yaptırdım, bana maliyeti 1.100 TL oldu, ancak çokta gerekli bir özellik değil, görsel park desteği gayet yeterli.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fiyatı 60.000 TL'ye çektikten sonra araç için arayanların sayısında çok artış var.

3- 3,5 ay süresi bana zaman kazandırıyor, bu benim için iyi bir şey, aracımı serin serin satmamı sağlıyor. Araç şu anda öyle bir noktadaki yarın da satılabilir, bir ay sonra da, öyle bir durum var, ben de bekliyorum, arada geçen zamanı arabaya bindiğime sayıyorum, arabaya da ihtiyacım var zaten.

Araç için arayanlarda en çok kızdığım şey telefonda pazarlık yapmaya çalışmaları, gelin görün aracı, ondan sonra konuşalım diyorum, yok diyor Vandan, Urfadan arıyorum, şurdan arıyorum, burdan arıyorum, her gün buna benzer muhabbetlerden sıkıldım doğrusu.

60.000 TL para ödeyeceğin aracı bi gel, gör kardeşim, ya da bir yakınına baktır, ondan sonra pazarlık yapacaksan yine yap.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Cuneyt;382407
Fiyatı 60.000 TL'ye çektikten sonra araç için arayanların sayısında çok artış var.

3- 3,5 ay süresi bana zaman kazandırıyor, bu benim için iyi bir şey, aracımı serin serin satmamı sağlıyor. Araç şu anda öyle bir noktadaki yarın da satılabilir, bir ay sonra da, öyle bir durum var, ben de bekliyorum, arada geçen zamanı arabaya bindiğime sayıyorum, arabaya da ihtiyacım var zaten.

Araç için arayanlarda en çok kızdığım şey telefonda pazarlık yapmaya çalışmaları, gelin görün aracı, ondan sonra konuşalım diyorum, yok diyor Vandan, Urfadan arıyorum, şurdan arıyorum, burdan arıyorum, her gün buna benzer muhabbetlerden sıkıldım doğrusu.

60.000 TL para ödeyeceğin aracı bi gel, gör kardeşim, ya da bir yakınınaum  baktır, ondan sonra pazarlık yapacaksan yine yap.
Cüneyt dostum sen öyle deme haklılık payları yok değil,ben bu kullandığım makineyi kocaeli'nden aldım elemanla 3 güne yakın süreyle telefonda herşeyi konuştum buna rağmen bana ön kol dayamanın arkasında bulunan arka klıma üfleyen ızgaraların 3-4 tanesi kırık 2-3 taneside yok bunu bana söylemedi,ayrıca sürücü kapısının dışında 4 cm civarı hafif göçük varmış bunuda söylemedi bana ben hakkımı helal etmiyorum kendisine.Bu aparatı sordum 170+kdv yine o göçük işlemi neyse onu otoqıng de yapılıyor.Yani bunları bana söyleseydi ona göre pazarlık yapardım veya fiyattan düşerdik.Expertiz de dediği gibi çıktı ama bu bile beni rahatsız etti.Yani bunları ayrıntılı olarak konuşmak gerek.Ben taaaaaa 800km yola çıkmışım dediğim olmadı diyelim o kadar yolamı yanarsın harcamaya mı yanarsın.Bunlar önemli şeyler kızmamak gerek.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Muhammet Hocam ;

Ben aramasınlar, aracın artılarını, eksilerini sormasınlar demiyorum ki, sorsunlar, şase numarasına kadar sorsunlar, bunlar beni rahatsız etmez. Beni rahatsız eden adam daha aracı görmeden, beğenmeden, bir yakınına baktırmadan direk pazarlığa başlıyor, pazardan elma alırken bile satıcı çürük elmaları atmasın diye kaç takla atıyoruz yeri geldiğinde, bu adam 60.000 TL para sayacak, daha ürünü, malzemeyi görmemiş, dolayısıyla çok samimi gelmiyor bana bu pazarlık muhabbetleri.

Kul hakkı Allahın dahi affetmediği çok önemli bir haktır, hakkınızı helal etmemekte haklısınız. Ben malımın iyisini- kötüsünü her şeyini söylüyorum, satılırsa satılır, satılmazsa satılmaz, yalan ile dolan ile ticaret olmaz, HIRSIZLIK olur, ben de hırsız değilim.

Kimsenin çoluğunun, çocuğunun rızkına göz dikmem, yalan ile, hile ile mal satmak o kişinin çoluğunun çocuğunun, ailesinin rızkına göz dikmektir, HIRSIZLIKTIR, ticaret değildir.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2012, 23:45:04 Gönderen: Cuneyt »

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Cuneyt;382676
Muhammet Hocam ;

Ben aramasınlar, aracın artılarını, eksilerini sormasınlar demiyorum ki, sorsunlar, şase numarasına kadar sorsunlar, bunlar beni rahatsız etmez. Beni rahatsız eden adam daha aracı görmeden, beğenmeden, bir yakınına baktırmadan direk pazarlığa başlıyor, pazardan elma alırken bile satıcı çürük elmaları atmasın diye kaç takla atıyoruz yeri geldiğinde, bu adam 60.000 TL para sayacak, daha ürünü, malzemeyi görmemiş, dolayısıyla çok samimi gelmiyor bana bu pazarlık muhabbetleri.

Kul hakkı Allahın dahi affetmediği çok önemli bir haktır, hakkınızı helal etmemekte haklısınız. Ben malımın iyisini- kötüsünü her şeyini söylüyorum, satılırsa satılır, satılmazsa satılmaz, yalan ile dolan ile ticaret olmaz, HIRSIZLIK olur, ben de hırsız değilim.

Kimsenin çoluğunun, çocuğunun rızkına göz dikmem, yalan ile, hile ile mal satmak o kişinin çoluğunun çocuğunun, ailesinin rızkına göz dikmektir, HIRSIZLIKTIR, ticaret değildir.
size öylesiniz demek istemedim zaten ama satıcı doğru söylediği sürece sorun yok zaten.Ben dürüst olmayan satıcılar için söylüyorum.keşke herkes senin gibi olsa.:ok: