Şarj problemini yanınızda pil taşıyarak çözebilirsiniz rahatlıkla bizim yanımızda 3-4 tane yedek pil var Galaxy'ler için non stop 3-4 gün dip kullanım dayanıyor eşşek gibi mail alıp yolluyoruz 30-40 milyona bataryaları var mis gibi 2 tanede ondan alıp attın mı tamam
Akü gibi olmuş o yaw:)
Ben Desire HD'yi aldığımda, yeni jenerasyon bir telefondu, forumlarda falan en çok şikayet edilen konu şarj olayıydı... 1 gün bile gitmiyor diye zıplıyordu herkes:)
Sonra olay öğrenilmeye başlandı, telefonu oyuncak gibi bütün gün elinizden düşürmüyorsunuz, haliyle bitiyor şarjı:) İnternet, müzik, oyunlar, uygulamalar vb.vb. Şarj mı dayanır buna?
Eski telefonlarda, bir tek alo demek için alıyorduk elimize, 3-5 gün gidiyordu şarjı...
Neyse, bazı yazılımsal üçkağıtlarla ve etkin telefon ayarlarıyla şu anda 2-3 gün civarında gidiyor şarjım, bu da yetiyor bana...
Çantamda daima bir usb kablosu da var. zaten şarj sorunum oldu mu bulduğum en yakın bilgisayarın usb'sine takıyorum, iş bitiyor... O eski kocaman şarj aletleri de kalmadı artık...