0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HTC ONE MİNİ ve LG G2 hangisini seçelim?
Htc kasa kalitesi olarak suan başarılı 3 yıldır kullanıyorum hiçbir kılıf falan kullanmadan öyle çok dikkat çeken bi soyulma falan yok sadece arkada parlak htc harflerinden biri düştü köşelerde azcik vuruk var o kadar hiç te arıza yapmadı birkere dusurdum ekranı kırıldı değiştirdim o kadar hani çok kollayan biri de değilim önceki telefonlarim hep 1 yılda gidiyordu Android te 4 yıl kullanmak mümkün değil zira hergün uygulamalarin kalitesi ve boyutu artıyor suanda hafızasi uygulamalar için yeterli gelmiyor.
Beyler, LG G3 16 gb 2gb ram mi? yoksa Note 3 32 gb 3gb ram mi?
Arkadaşlar daha yeni asus zenfone 4 aldım yeni az kullanılmış,özellikleri fiyatına göre gayet harika diyebilirim.Hatta zenfone 5 bile fevkalade diyebilirim parası az olup beklentisini yüksek tutanlara.
Bende o fiyatlarda bir alet bakıyorum. General Mobile Discovery 2,Casper Via V5 ve Asus Zenfone 5 arasında kaldım. Zenfone boyut olarak biraz büyük geldi gözüme ve ekran en parlakta bile sönük duruyor. Discoverylerde de en ufak darbede kasa çatlaması sorunu varmış ondan çekiniyorum. Casper ise antutu testlerinde çok geride kalıyor bu iki telefona oranla. Kafam iyice karıştı yani
Şarjı en az 2-3 günü rahat çıkaran akıllı telefonlar ne zaman çıkacak?