škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Akıllı Telefon Tavsiyesi...

harun · 147 · 36614

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: alperen;479759
Şarj konusunda Bime Sony'nın taşınabilir şarj cihazı geliyor. Nasipse ondan alacağım. Baska olmuyor ;)
O bayağı iyi fiyata geliyor.  Sabah kuyruk olabilir.  Erken davranmak lazım.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;479760
O bayağı iyi fiyata geliyor.  Sabah kuyruk olabilir.  Erken davranmak lazım.

Aynen abi, ders olmazsa ben alacağım yoksa biri gidip alacak. Uçuk kaçık marka da değil hani, Sony sonuçta.

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
HTC One M8 in Amerikadan gelen 32gb lık Verizon icin ne düsünüyorsunuz peki? Windows phone varmıs sanırım, note 3 le kıyaslarsanız hangisi iyidir?

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: alperen;479763
Aynen abi, ders olmazsa ben alacağım yoksa biri gidip alacak. Uçuk kaçık marka da değil hani, Sony sonuçta.

Bu arada dediğim vatandaşı aldım. İncelemesini yazarım daha sonra.

Alıntı yapılan: mustisahin;479779
HTC One M8 in Amerikadan gelen 32gb lık Verizon icin ne düsünüyorsunuz peki? Windows phone varmıs sanırım, note 3 le kıyaslarsanız hangisi iyidir?

Abi IMEI sorun çıkarmaz umarım onun için. Ekran büyüklüğü avantaj Note 3 için ayrıca uygulama marketi geniş, kişiselleştirmeye daha açık vs. Haa, ama bana büyük ekran çok da gerekli değil dersen M8'de olur. Note 3'ün dezavantajı Plastik kasa, yeni sürümü çıktı ve taşınabilirliği zor. M8'i tanıdık vs.getirecekse, tabii isteyebilirsen, Androidlisine bak. WP8 daha genç, uygulama mağazası zayıf, olanların yarısı beta ayrıca Android'den sonra bira zor gelebilir. Ama alüminyum kasa, çift lenslı kamera, daha küçük ekran avantajıdır.

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Note 3 den m8 androide gectim kardesim. Pratikte kullanimi daha kolay. Arayuzu daha kolay. Bana gore en buyuk artisi gorusme kalitesi.
Kalemlik isin yoksa note 3 kullanissiz bence.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar almış olduğum LG L9 P760 telefon artık iyice kasmaya başladı beni deli ediyor 4 gb dahili hafıza 1 gb ram 2 çekirdekli uyuz oluyorum.Başlatıyorum yeniden aç kapa aynı.200 mb boş yer var ram'da.Telefonun dahili belleğinde 2 gb boş yer var ama facebook a girmek için en 1 dk bekliyorum.Bazen girdiğim sayfaları sık sık temizliyorum,arka planda çalışan proğramları siliyorum.Aynı değişen yok.Şimdi şu telefonu aklımdan geçiriyorum.
http://www.n11.com/huawei-ascend-p7-13mp-16gb-orjinal-huawei-urunudur-P36135166?cid=604001&gclid=CJO4meuj2MQCFYIfwwodKoIAwg

Önce tasarım çok önemli ama özellikleri de kasmayacak seri atak telefon arıyorum.Ama dizaynı bunun gibi istiyorum.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Meizu mx4 tavsiye ederim, çok güçlü bir cihaz ancak ürünün resmi distribütöründe ürün fazla gelmiyor ve hemen bitiyor. Garanti olayı belki samsung gibi olmayabilir.
Onun dışında bu cihaz da iyi. Note 2 de öneririm. Fiziksel tuş çok kullanışlı oluyor. 1000 lira seviyelerinde bu cihazlar.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;506005
Meizu mx4 tavsiye ederim, çok güçlü bir cihaz ancak ürünün resmi distribütöründe ürün fazla gelmiyor ve hemen bitiyor. Garanti olayı belki samsung gibi olmayabilir.
Onun dışında bu cihaz da iyi. Note 2 de öneririm. Fiziksel tuş çok kullanışlı oluyor. 1000 lira seviyelerinde bu cihazlar.
Gökhan ben özellikle tasarım konusunda takıntım var köşeli olacak aşırı ince olacak,arkası oval veya çıkıntılı olmayacak.Yani meizu güzel hoş ama güç tuşu dokunmatik istiyorum.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;506008
Gökhan ben özellikle tasarım konusunda takıntım var köşeli olacak aşırı ince olacak,arkası oval veya çıkıntılı olmayacak.Yani meizu güzel hoş ama güç tuşu dokunmatik istiyorum.

Xperia Z2 tam sizlik hocam :)

Çevrimdışı nerosan

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Z3 compact sarji nasil? 2 gun kullanim ya da 6 saat gibi ekran kullanimi veriyor mu?

Ben androide g3 beat ile gectim. Buyuk geldigi icin seneye z3c dusunuyorum ama sarj benim icin onemli. Bu 2 gun gidiyor rahat.

Çevrimdışı nerosan

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Full kullanımda aklına ne geliyorsa oyun,video 1 günü geçiriyor;yok ben konuşma ve watsapp kullanırım dersen 3 gün gidiyor, hocam al bana dua edersin..

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: nerosan;506285
Full kullanımda aklına ne geliyorsa oyun,video 1 günü geçiriyor;yok ben konuşma ve watsapp kullanırım dersen 3 gün gidiyor, hocam al bana dua edersin..
hangisini?

Çevrimdışı nerosan

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;506386
hangisini?
Sony Z3 compact ;)