Tskler Gokhan, Note lar için ekran büyük oldugundan sarjı daha az gider ve tasıması zor olur diye düsünüyordum, sen önerdigine göre performansı iyidir, note 2 s4 den iyimidir sence?
kur farkı otv den dolayı bunların fiyatıda artısa gecermi sence?
Pil kapasitesi yüksek olduğundan pili cidden çok iyi gidiyor. Sabah sarjdan aldığımda akşam 6 da şarjı hâlâ % 40 seviyelerinde oluyor. Taşıması zor gelebilir belki diyeceğim ama inan çabuk alışıyoruz. Sadece araç kullanırken falan tek el ile cihazı tutmak her zaman rahat olmuyor.
Performansı iyi.hatta forumlarda note 2 efsane model diye bahsediliyor. Kalem çok rahatlik sağlıyor. Bazı web sitelerinde mouse ile kullanılacak menüler ancak kalem vasıtası ile kullanılabiliyor. Kes yapıştır gönder işlemleri kalem ile çok rahat.
Aslında yine sevmediğim noktalar var yok değil. Home tuşu gecikmeli biraz. Ekran gün ışığında zor okunuyor. Cihazın malzeme kalitesi bana göre iyi değil. Gerçi iphone ve HTC haricinde piyasadaki modeller hep böyle.
Ekran dusmelere karşı hassas. Mutlaka kılıf kullanılmalı.
S4 mü note 2 mi dersen; Note 3 derim
note 3 daha iyi..
S4 ü ben tercih etmem. Kalemi yok zira
kalemsiz hiç bir ayrıcalığı yok bana göre. Onu alacağına HTC modelleri hem şık kasaya sahip hemde arayüzü başarılı. Ama HTC de de güncelleme problemi var.
En güzeli iphone 5 s
Samsung un kasası biraz kaliteli olsa iyi olacak aslında.
Birde güncelleme geldi 4.3 oldu benim cihaz. Şimdi eh işte oldu diyebildim. Güncelleme gelmeseydi bu kadar olumlu bir şekilde yazmazdim sanırım. 4.3 den sonra cihaz daha hoş hale geldi.
Kur farkı ve ÖTV mutlaka yansıyacak. Ne zaman yansır bilemem ama telefon lazımsa bu ay içinde alan kârlı çıkabilir.
Alabiliyor isen note 3 iyi seçim olacaktır. Ekran full hd?, aynı boyutlarda note 2 ile ama daha geniş ekran. Daha kaliteli kasası, daha özellikli kalemi. Vs.vs...
Note 2 gayet başarılı kalemi var diye zaten güzel. Yoksa ekran güneş altında okunmuyor bu can sıkıcı. Ekran büyük bu güzel bir artı. .
Hatta ekranı ikiye bölüp bir tarafında web tarayıcı açıkken diğer tarafında youtube izleyebilirsin. Hatta şu an da sirket bilgisayarına bağladım işleri halleder iken youtube videosu oynatabiliyorum. Cihazda bu anlamda kasılma yok. 2 gb ram yetiyor. Her türlü oyun kasılmadan oynanabiliyorsun.
Güncelleme öncesi iki işlem yapınca ekran grafikleri pixel anlamında kötüleşiyordu ancak 4.3 den sonra bu durum artık yok.
Kulaklığı berbat. Ses Çıkışı hoparlör olarak cok yuksek ve güzel. HTC beatsaudio gibi değil elbet. Ancak kulaklık çıkışı iyi değil. Sesini sevmiyorum. Iphone dan sonra telefonda kulaklık ile müzik dinlemez oldum. Berbat nedense. Zaten kulaklık kulakta durmuyor. Çok .oktan tasarım yapmışlar.
S4, özellik bakımından note 2 yi geçebilir. Ama hâlâ note 2 daha başarılı diyorlar forumlarda. .
Karar senin.
Ama ben olsam samsung tablet alırım birde telefon olarak kullanmak için iphone 5 s alırım:) android ve Samsung her zaman pratik olmuyor kullanırken. Geçişler iphone gibi şıkır şıkır değil. .