Evde ne var ne yok kutuladık, sardık Sadece mobilya ve beyaz eşya hariç tabi
Kombi kutularına,fittings malzeme kutularına doldurdum eşyaları, üstlerine de içeriğini yazdım.Kutuların içinde köpük destekli yaptım.Çok hassas kırılacak bazı özel aksesuarları kendim taşıyacağım.Hap kadar evden bunları 2 saate taşımazlarsa artık yuh derim
Aslında dopliş ile akşama kadar 15 kerede taşırım ama Yemiyor işte 4.kattan eşya indirmek
Adamlar mobilyaları demonte ederken çaktırmadan sende uçlarını hava dolu ambalajlara sar, gerçi adamlar parçaları battaniyelere saracaklar ama battaniyelerin boyları bazı parçalara yetmeyecekdir, 4.kattan aşağı inerkende bir güzel sağını solunu çizecekler. Gerçi artık aynı renkte mobilya rötüş kalemleri var ama sen zararı elden geldiğince minimize et.
Bende aşırı kırılgan parçaları, özellikle maket araçlarımı, bilgisayarları, özel bardakları kendim taşıdım
Tabakları kendileri sarıp sarmalamıştı ama her tabakta gözüm seyirmişti.
Velhasıl, en iyiside olsa, ne yazıkki seninle aynı seviyede bilgi, görgü..vs'ye sahip adamlar gelmeyeceğinden, bazı eşyalarını haldır huldur (ne demekse) taşıyacaklar.
Ufak çizikler hiçbirşey değil, umarım birşeyleri kırmadan taşırlar. Benimle aynı anda taşınan birisinin taşınma esnasında 1-2 kolisinin altı açılmıştı, şansada hepsi tabak çanaktı, haliyle kırılmadık eşya kalmamıştı. Kadıncağız oturup ağlamıştı da neye çözüm.