döşemelerde yapışacak bir yer yokki ben octavianınkini iki kere söktüm bu yaz sonu bi projem var bir kere daha sökeceğim.otobüsle gönderecekseniz koltuğu göndermeye gerek yok döşemeside çıkar onların içinde tutan klipsler var sadece.
Eğer kalıbı ellerinde varsa dediğiniz gibi yapılabilir.
Ben kalıbı ellerinde yoktur belki diye böyle söyledim.
Ama kalıbı varsa derinin seçimi ve modeli telefonda konuşulur mailleşerek fotolar paylaşılarak karar verilir ve dikim işlemi vs. herşey bittikten sonra kargo il gönderilir ve sizde Erzurumda kendiniz yada bir döşemeciye bunları taktırırsınız.
Ve tabii maliyette düşmüş olur ki eğer deri yapılacaksa başka hiçbir yerde yaptırmayın derim ArtCar bu işte Türkiye de tek. Tüm Türkiye ve yurt dışından da hususi deri kaplama yaptırmaya gelenler var buraya ve randevusuz asla iş yapmaz.
Bu arada size tavsiyem eğer çok iyi bir şey istiyorsanız Cem abinin tecrübelerinden yararlanın ve bazı hususları sizce nasıl olsa daha iyi olur diye arada sorun seve seve cevap verir ve memnun kalırsınız.
Özellikle ortalardı alcantara tarzı modelleri mükemmel oluyor VW,AUDI,Porsche tarzı araçlara ki sizinkine de sınıf atlatır bu tarz bir uygulama.