škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Periyodik Bakım-Fabia 2 TDI

dgn · 35 · 12210

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Evet bakım zamanları yaklaşıyor:)

Yetkili servisten 4disk ve 4 balata değişimi için 550lira fiyat aldım.Sizce fiyat uygun mu?Belki bir ihtimal 500e çekebilirim.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;421216
Evet bakım zamanları yaklaşıyor:)

Yetkili servisten 4disk ve 4 balata değişimi için 550lira fiyat aldım.Sizce fiyat uygun mu?Belki bir ihtimal 500e çekebilirim.

Otostart üzerinden hesaplayabilirsin dışarıda yanlış hatırlamıyorsam işçilik için 75 tl gibi bir ücret alıyorlar :)

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
-Triger Seti(orj. parça)
-Ön-Arka Fren Balataları(orj. parça)
-İşçilik

Her şey dahil 600TL.Değişimi dün yapıldı.Tüm parçalar garantili.Araba pamuk oldu pamuk :D

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fiyat güzel..Kazasız sürüşler :ok:
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler abilerim.

Bakımdan sonra arabanın direksiyonu inanılmaz hafiflemiş. Ben çok şaşırdım bu kadar hafiflemesine. Demekki triger agırlaştırıyormuş veya usta bir şeyler yaptı bana söylemeden :D

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;421777
Teşekkürler abilerim.

Bakımdan sonra arabanın direksiyonu inanılmaz hafiflemiş. Ben çok şaşırdım bu kadar hafiflemesine. Demekki triger agırlaştırıyormuş veya usta bir şeyler yaptı bana söylemeden :D

Trigerin direksiyona etkisi olmaz direksiyon yağı eksildiyse onun tamamlamış olabilir :)

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün periyodik bakımını yaptırdık aracın.Artık yetkiliye gitmiyorum, Erciyes Sanayi Sitesinde Yahya Usta var gerçekten iyi bir usta tavsiye ederim gidecek olanlara..

Yağ olarak yine Mobil 5-30 ESP Formula koydum.Filtrelere ek olarak mazot filtreside değişti bu bakımda, epeyi kirlenmişti fazla km yapılmamasına rağmen.Neyse toplamda 210 Liraya mal oldu.Bu sefer mazot filtresinden dolayı biraz fazla oldu ama gerçekten içime sindi.Yağa ise 5 litresine(4+1) 100lira verdim.Geçen seneden ucuza geldi.Bakım bitincede ustayla motora daldık motoruda pırıl pırıl yaptık.10 numara oldu:)

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Dogan yagi nereden aldin.Erciyeste ben bulamadim bir ltlik bidonu.Hendek hesapli almissin.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurcnplt;442700
Dogan yagi nereden aldin.Erciyeste ben bulamadim bir ltlik bidonu.Hendek hesapli almissin.

Kardeş ben yağı Ostimden aldım, Mobil yağ satan bir bayiden.Aynı yerden geçen sene 4 litresini 85liradan almıştım.Bu sene 4litresini 80den verdi, yani litresini 20den aldım.Nasıl oldu ucuza verdi bende anlamadım.Hani listeye felanda bakıp hesap yaptı.Demekki geçen sene bize geçirmiş biraz :D

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tabla fişekleri değişti bugün.İşçilik dahil 150lira.Çıkanların durumu çok kötüymüş, usta nasıl bindin böyle diyor..:lol:

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Babam yazlık michelin lerin bir tanesi yarıp patlatmıştı.Dün yazlıkları takarken iki tane petlas alıp arkaya taktım.195/55/15 145lira tane.Açıkçası pek içime sinmedi ama aynı ebat michelin ile 105lira fark vardı tanesinde..Araçta hep şehir içi kullanıldığından taktık gitti bakalım.Umarım sorun yaşamayız.

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yagi ben 2 ay once 65 den aldim. mobil 5 30 ful sentetik. acaba benim aldığım farkli mi ?!

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustklc;461840
yagi ben 2 ay once 65 den aldim. mobil 5 30 ful sentetik. acaba benim aldığım farkli mi ?!

5w30 mobilde bir esp serisi var birde düz5w30 var.Esp serisi daha pahalı.
elegance=ugurcnplt