Eniştemin kendi aracı için benzin aldığı bi BP istasyonu var. Yani şu an depodaki benzin BP.
Full istasyonu evime çok yakın olduğu için tercih ediyorum, gidip rahat rahat aracımı yıkıyorum.
Full'ün kalitesi konusundada içim rahat. 95 oktan olduğu sürece ve istasyon bir sahtekarlık yapmadığı sürece her markanın benzini tamamen aynı.Hepsi benzini tüpraştan tankerleyip istasyonunda satıyor. Eğer alınan benzin 95 oktan ise shellden aldım şu kadar gitti, burdan aldım bu kadar yol yaptım durumları tamamen psikolojik diyebilirim; zaten hepsi aynı benzini satıyor
Bende önceden hemen herkes gibi bu konuda önyargılıydım, ama tesadüfü şekilde tanıştığım bu işin içinde uzman olan birisinden aldığım bilgiler ve sonrasında yaptığım araştırmalar sonrasında bana verilen bilgilerin doğru olduğunu gördüm.
Ben fabiayı alırken bursada yetkili satıcı olmadığı için istanbuldan almıştım. Bu sebepten ilk depoyu istanbuldan aldım ondan sonra hep full'den aldım. Geçenlerde bir arkadaşımda sıfır punto aldı. Onuda ikna ettim, oda ikinci deposundan beri full kullanıyor