1. En önemli sorun direksiyonunun hafif sert olmasıydı benim için.
2. Aracın bagaj kapağının bagaj kapağının amortisörleri bitik.
3. Aracın anahtarının açma düğmesi bozuldu.
4. Arka sol kapı kilidi bazen açmıyor.
5. Farların temizlenmesi gerekiyor.
6. Park sensörü taktırmak istiyorum.
7. Sis farı doğu karadenizde olmazsa olmaz bir donanım.
8. Kolçak şart.
9. Birde kapılarda kademeli açılma olayı yok.
1- Aküyü kontrol edin, gerekirse değiştirin.Akü kapağı üzerinde bulunan 3-4 adet sigorta var, onların bağlantılarını kontrol edin, gerekirse sağlamlaştırın.Direksiyon açı sensörünü bilgisayardan sorgulatın.
2- Bagaj amortisörleri çok kolay değişir, piyasada ve internette satın alabilirsiniz.
3- Herhangi bir oto anahtarcısında katlanabilir anahtar yaptırabilirsiniz, 50-150 arasında malolur, 4 tuşlu olanını arayın (açma, kapama, bagaj açma ve kırmızı panik tuşu olan, panik tuşuna basıldığında 4lüler yanar, orjinal alarm varsa korna çalar)
4- herhangi bir kilitçinin kolayca çözebileceğini düşünüyorum.
5- Forumumuzda detaylı birçok bilgiye ulaşabilirsiniz, olmadı 100-150 gibi temizletebilirsiniz.
6- Yine forumumuzda konusu çokça geçmiştir, şu an itibarıyla deliksiz olanlarda öneririm, dışarıdan görülmez, tampon delinmez.
7- 2005 öncesi fabiaların sis farları daha ucuz, 40-100 arası hallolur, ön sis seçenekli far anahtarı da pek pahalı değil, 100 ve altında alınabilir.
8- Ben golf4-bora orjinal kopyası aldım, fabrikasyon bir görüntü ve fonksiyonel kullanım sunuyor, satış sitelerinde 40-60 arası bulabilirsiniz ama düzgün bir de usta bulmanız lazım, takılması konusunda tarif ederek yardımcı olabilirim.
9- Kapı gergi çubukları yağsız kalmış olabilir, kolay iş.
10- Güle güle kullanın, kolay gelsin.