škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

dısklerdekı atıklık

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bursaspor_16_

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
selamlar y.serwıste bakıma gırdım on dısklerın atık oldugunu soyledıler arac daha 15 bınde 150 tl dedıler ıkısıne acabaa tornalatsam saglıklı olurmu fıkrı olan warsa sewınırım tskrlrr

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
15 binde disk biter mi yahu, soğuk su gördü de yamuldularsa o başka, başka birine de göster.

Aracım 16 binde, daha kenarında dudak bile yapmadı

Çevrimdışı Baylas

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.baylas.com
Diski bildiğim kadarı ile bilgisayar destekli makinalar ile milimetrik ölçüyorlar servisin yanlış bişey söyleyeceğini sanmıyorum ama 15.000 deki arabada da ilk kez olan birşey doğrusu. İrfan Beyin dediği gibi diskler sıcak iken yıkamaya falan girdiysen birden soğuk su tutuldu ise olabilir ama öncelikle başka bir servise de danışın bu konuyu.

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Genelde uzun yol giden sürücüler dinlenme tesislerine girince o tesisisn yıkamacıları hemen aracı yıkamaya başlıyorlar malum diskler çok sıcak oluyor ve soğuk suyu görünce hemen yamuluyor. Mecburen değişmesi gerekir disklerin ama işi bilen bir tornacı da bu işi halleder

Db1

• Ziyaretçi
E peki biz yolda gidiyoruz, aniden yagmur bastirdi. Diskler sicak yagmurlu havada yine yamulmasi lazim bu disklerin.

Çevrimdışı GNC75

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
eski micra arabamada 25 binde garantiden yapmışlardı..ondan sonra uzun süre frende ıslık çalmaya başladı. tornacıda çok daha ucuza yaptırabilirsiniz.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ulysses;384792
E peki biz yolda gidiyoruz, aniden yagmur bastirdi. Diskler sicak yagmurlu havada yine yamulmasi lazim bu disklerin.
Çok derin sudan geçmezsen, otoban gibi bir ortamda gidiyorsan, bir şey olmaz kolay kolay ancak derin bir sudan geçiyorsan, geçmiş olsun.:wnk:

Db1

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;384796
Çok derin sudan geçmezsen, otoban gibi bir ortamda gidiyorsan, bir şey olmaz kolay kolay ancak derin bir sudan geçiyorsan, geçmiş olsun.:wnk:

Istanbulda gecersin abi :) Bu kis kozyatagi carrefourun onunde e5de golet vardi.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracınızın garantisi varsa garantiden değişim talep edin.15 binde diskin bitmesi için her hafta pistte yarışmanız gerekir :)

Eğer değiştirmezlerse tornalatın yada sıfırını alın.Gerçi her iki durumda da balatalarınızıda  yenilemeniz gerekir :)

Çevrimdışı demirhan

• Elegance Hastası
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
benzer durum bende de olmuştu km ye bakmıyor bu iş diskler sıcakken su değdimi atık oluyormuş disklerde

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
atık derken çapak mı olmuş. öyleyse tornada hem çapakları alıyorlar hemde eğri ise düzeltiyorlar. diskin kenarlarındaki aşınma dolayısıyla oluşan çıkıntılar tam sıkmasını engeller onu düzeltirler disk dümdüz olunca kavrama güçlenir. ama incelme sıkı bir frende kırılmaya neden olabilir. elini kenarına değdirip kontrol et inceliğini. sıfır disk yaklaşık yarım santim kalınlığındadır. çok ince ise komple değiş şakaya gelmez.

Çevrimdışı srcn09

• Turbocharged Direct Injec
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.passatturkiye.com
Biz passatın diskleri 100.000 km 'de değiştirdik öyle 15.000 km 'de yamulcağını vs düşünmüyorum :(
2008 VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI CR 140HP 6-DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: srcn09;384904
Biz passatın diskleri 100.000 km 'de değiştirdik öyle 15.000 km 'de yamulcağını vs düşünmüyorum :(

bu birazda kullanmaya bağlı sercan arabayı seri kullanıp frene sık basarsan çabuk gider ama dediğin gibi 15000 km'de bir garip ralli arabası olması lazım.

Çevrimdışı bursaspor_16_

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
walla arkadaslar ben arabayı 14 bınde aldım bır ay once aracın sol tarafı kazalıymıs boya war komple herhalde kazadan dolayı atmıs olabılır dedıler serwıste bırde arabayı dısarıda yaptırmıslar 14 bın tl hasar kaydı gorunuyor oda nasıl cıktıysa bı camurluk degısık bıde sol yanı boyalı okadar ben en ıyısı degıstıreyım dısklerı

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bursaspor_16_;384923
walla arkadaslar ben arabayı 14 bınde aldım bır ay once aracın sol tarafı kazalıymıs boya war komple herhalde kazadan dolayı atmıs olabılır dedıler serwıste bırde arabayı dısarıda yaptırmıslar 14 bın tl hasar kaydı gorunuyor oda nasıl cıktıysa bı camurluk degısık bıde sol yanı boyalı okadar ben en ıyısı degıstıreyım dısklerı

Disklerle beraber balatalarıda değiştirin derim daha sağlıklı olur :ok: