0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Parcaları kendiniz alıp yaptırın en güzeli Sonuçta zor birşey değil 3 filtre+yağ alıcaksınız fiyatlarıda belli zaten
burada da mesele orijal parçayı almak ya da alamamaya geliyor. tamam ucuz da orijal mi ona bakmak lazım. ben servisteki ilk bakımda çıkan parçaları istemiştim ama sadece hava filtresiyle klima filtresini vermişlerdi. yağ filtresi yoktu. parçaları almamın sebebi daha sonra özel servise gittiğimde o parçaları referans olarak göstermek. ancak yağ filtresini vermemleri beni kuşkulandırmadı da değil. çünkü bakımdan bir kaç gün sonra kontrol ettiğimde yağ siyahdı. belki de filtreyi değiştirmediler.
orjinal parçanın markasını bilmiyorum ama çok kaliteli fitreler(mann,bosch,knecht) var arabanıza uygun olanı alabilirsiniz.bence daha uygun ve güzel olur.
peki özel servisler yazılım problemlerini naıl hallediyorlar ? ellerinde ona uygun cihazlar var mı ? bir de insan mantıken şöyle bir akıl yürütmesi yapıyor; özel servisin önüne ayda 1-2 skoda geliyorsa servise günde 15-20 skoda gelir. dolayısıyla kronik ve belirli sorunlar üzerine tecrübeleri daha fazla olacaktır diye düşünmekteyim.
Arkadaslar motor 1.4 TSI, faturayi tarayip buraya koyarim bu aksama. Ekstra hic bir sey yok, sadece 1 tane H7 ampul var o da 17 lira. Kisacasi standard 30.000 bakim.
yetkili servisler kafayı yedi artık.. 2005 model octavia için yağ ve filtrelerin değişimine kdv dahil 442 lira istiyorlar yuh diyorum artık.. şirket aracı olmadığı için 67 TL kdv ödediğim faturayıda masraf gösteremiyor olmamda cabası
ben ankarada atada ve yetkiliyken zeki ünaldıda arabamın yanında rahatlıkla duruyordum.zeki ünaldıda ustalardan biri(bayram usta)hemşehrimdi muhabbet bile ediyorduk.