škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

LED'li plakalık ampül değişimi, fotolu anlatım

Ziyaretçi · 45 · 17345

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octaviaman

• Ziyaretçi
Güle güle kullan Hakan.Civata açma şekline hayran kaldım.Ben günlük hayatta karşılaştığım her değişik civata için gidip takımını alıyorum anında:)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Symbol;31458
Elinize sağlık, benimde düşündüğüm bir uygulama. Araç içerisindeki tüm lambaları ( tavan-bagaj-plakalık-torpido) LED'e çevireceğim. Led ampüller çok daha az enerji çektikleri için yakıtada etkisi var ;) Milyonda 1 tasarruf sağlar :D

performans arttı ya :++: :++: :++: :++: :++:

benimde gündemimde tavan lambası var önce bi hisseler tavan olsunda sora chipe gireriz 1750-2000 devirdeki ölülüğü alırsam artık 5 kuruş yakarız kmde  LED lerle :kiki::kiki::kiki:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: octaviaman;31461
Güle güle kullan Hakan.Civata açma şekline hayran kaldım.Ben günlük hayatta karşılaştığım her değişik civata için gidip takımını alıyorum anında:)

sınırları zorlarıııııııım, perdelerimin arkhasında gedi gibi bi insanım.

Angaralıyız Ömer Ağam olsun o gadar he mi?

:kiki::kiki:

octaviaman

• Ziyaretçi
Led ampullerin en hoşuma giden yanı ısınmanın az olması.Yazın özellikle ampuller çok ısınıyor soba gibi oluyorlar. led in Az ışık vermesi önemli değil.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: octaviaman;31474
Led ampullerin en hoşuma giden yanı ısınmanın az olması.Yazın özellikle ampuller çok ısınıyor soba gibi oluyorlar. led in Az ışık vermesi önemli değil.

tabi, mesela değişim esnasında denerken orjinalı 2  saniye tutuverdim hemen elimi yaktı parkları kapayıp söktüm, ama LED leri takarken açıktı ve hiç ısınma mısınma yoktu.

octaviaman

• Ziyaretçi
Tavan lambalarını led yaptığım gün ,40 C sıcakta güneşin altında bütün gün parkettiğim ve farkında olmadan açık unuttuğum tavan lambaları ısınmamıştı diyebilirim.Araba bile daha sıcaktı.Ampul olsa o sıcakta o kadar saatte yanar patlardı, hazneleri camları da karartırdı.

ahmettatlı

• Ziyaretçi

octaviaman

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ahmettatlı;31481
ben plakalıkları komple iptal ettim
inşallah ceza yemem

Komple iptal ettiysen gece kontroluna denk gelmezsin umarım

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Plakalık iptaline ceza yok...  :)

İlk işimdi zırıltı yapan plastik Yüce Oto plakalıklarını söküp atmak...

octaviaman

• Ziyaretçi
Yav burda ışık muhabbeti yapıyoruz.Konu da aydınlatma üzerine ,nerden plastik aklıma gelsin.Fessupananallah.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: octaviaman;31492
Yav burda ışık muhabbeti yapıyoruz.Konu da aydınlatma üzerine ,nerden plastik aklıma gelsin.Fessupananallah.

:++: :++:

plaka şeklinde ışıklı tabelaya ceza var diye bağlayalım olayı :kiki::kiki:

octaviaman

• Ziyaretçi
Sağol kurtardığın için:kiki:.Ben ampulleri iptal etmiş bu Ahmetim tatlım zannettiydim:kiki:Bana ilham yaptın.Şindi iş çıkışı ampulleri alıcam plakaya Ben de:)

ahmettatlı

• Ziyaretçi

hakanerdogan

• Ziyaretçi
e tabi, arka plakan keceleyn okunur olmalı, aksi halde haşırt the bilakborttt :D