bu 3 lü ledimiz silikon kaplı. ben iç ambiyansa uyması için yeşil renk tercih ettim
far anahtarına elimizle içeri doğru bastırıyoruz yaklaşık 0.5 mm içeri doğru giriyor elimizi çekmeden sıfır konumundan park moduna çeviriyoruz.. anahtar 0 konumuyla park konumunun tam ortasında duruyor..bu konumda zaten far anahtarının ışıkları yanıyor. sonra elimizle anahtarı dışarı alıyoruz
arkada bi sürü kablo var . donanıma bağlı olarak (örneğin ön sis farı olan araçlarda ) daha fazla kablo olabilir
anahtarın altında üç tane kablo cıkıyor. bu kabloların rengi araç donanımına göre farklı olabilir. bu 3 lü kabloyu diğerlerinden ayıran özellik diğer kablolardan daha kalın olması. işin püf noktası bu. biz ortadaki kabloyu kullanmıcaz.
burda kırmızı siyah kabloya artı kutbumuzu,,,siyah beyaz kobloya eksi kutbu bağlıyoruz.ben bu işlemi yaparken hiçbir kobloyu kesmedim.sadece falçatayla sıyırıp bağlantıyı yaptım.delme, vidalama yok. geri dönüşümü kolay
FİNAL....sadece 3 led kullanmama rağmen ışık çok parlaktı ve arabanın bel altını çok aydınlatıyordu ve gece sürüşlerde yansımalar sıkıntı yaratacaktı. ben üstüne 4 kat beyaz bant geçtim..sonuç bu resimde parlak dursada bantdan sonra iç aydınlatmayla uyumlu oldu..