0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maaşallah güzel çalışmalar yapmışsınız.Cam filmi bende istiyorum ama yasal olmadığı sebebiyle yolda polislerle papaz olmayalım.
Ellerinize emeginize saglık, iki usta olunca cok güzel iş çıkmış ortaya,yalnız jantı çizdirmemeye daha dikkat etmen gerek, çizilirse alttan cıkan acık renk siyahta sırıtır,ivedi yay diyor arac,
evet aslında amörtisörlerle degiştirmek en saglıklısıymış, ama cok masraf, amörtisörleri kısarakta halloluyodur belki, Hakanla en kralını yaparsınız artık, bi gram süphemiz yok, ikinizinde elinden bi kacan bi ucan kurtuluyo valla,
Yeni amortisör ne kadardir ki?
4 cm ye kadar kendi amortisöründe olur derler. sana 3-3.5 cm tam süper olur. fren mesafen kısalır, yol tutuş artar, alta az hava gireceğinden araba biraz daha az yakar, rahat akar, altı yere kolay sürter :D bu benim gibi taşlı çaya girmiyosan dert değil
Ellerinize ve emeğinize sağlık çok güzel olmuş işçilik süper arabada mükemmel olmuş...güle güle kullanın. Aracınızın kapılarınada plastik çıta taktırırsanız güzel bir bütünlük sağlar diye düşünüyorum.