hıı biri film mi dedi:D
Piyasada çok uçuk fiyatlar var ama en kalitelisi 3M markadır dünya çapında satıyor adamlar..
Çizilmez film ayağınada inanamıyorum şahsen bir sürü film inceledim almadan önce hepsi aynı norma tırnağın değince çoğu film çizilmiyor çok adi filmler öyle yarılıyor felan..
Bunun için bana göre fazla para vermemek lazım oldu ki polis çevirdi film var felan ayak yaptı 128 tl cezası var eğer sökmezsen ama film olur 100 tl çeker kenara sökersin filmi tutupta şahsen 300 tl lik bir filmi sağa çekip sökemem
Biz octiye 100 tl ye yaptırmıştık 4 cam+arka...Yaparken camları söktürmedik içten yaptılar ama filmin bittiği yer belli olmuyor 2 sene doldu solma kararma herhangi bir şey yok..
100-120 tl film için uygun fiyat fazlası bence abartı zaten çoğu kişi gidip 30-40 tl lik filmi alıp yapıyor..
Bence filmi gidip kendin almalısın bu işi yapan bir arkadaşın veya birisi varsa işini görür...
En kötü gir yetkili servise orda işi bilen bi usta vardır çektir filmini cebine 20-30 neyse sıkıştır keyfine bak gökhan abi