Hakan paylaşımın için teşekkürler.Bu ülkede bu aile gibi o kadar çok var ki hangisine yansam hangisine üzülsem bilemez oluyorum.Bu memlekette olduğu gibi dünya genelinde de gsmh nın %80 lik % 20 LİK kesim yerken diğer kalanınıda çoğunluk ama halklar yiyor diğerleri efendi,soylu aristokrat dünyaya aleme nizam verenler.
Dünyada bir milyar insan açlık sınırında ve her gün düzenli gıda alamıyorlar.Bu insanların doyması için 40 milyar dolar yeterli diyor dünya sağlık örgütü.Yani sadece microsoft yazılımın patronun mal varlığının yarisi yetiyor.Ne olur değil mi verse o parayla kabire giremiyecek.Düşünün acun sadece transfer ücreti star tv ye 70 milyon tl.Bu insanlar garibanları görmüyorlarmıdır sizce?
Şu ayet mallarını biriktirenlere kapak olsun.
Rica ederim, Foça'da görev yapan bir komutan var ona mesaj attım, biliyorsa benimle şehidin ailesinin adresini..vs'ni paylaşacak, hiç olmadı yazıyı yazan yazardan rica edeceğim.
Kendimi göstermeden (nasıl becereceğim onu da bilemiyorum ama) aileye yardımda bulunacağım.
Ne yazıkki işin içinde para pul olduğundan bunu forum bazında organize edemem, para yardımı veya erzak yardımı yapacak kişilere en fazla özelden ailenin adresini gönderirim. Dileyenlerde o şekilde yardımını yapar.
Malum bir elin verdiğini diğer el görmemeli, zaten bu durumda aileyi mahçupda etmemek lazım, o yüzden de kendimi göstermek istemiyorum.
Acunun malına, mülküne, aldığı transfer parasına gelirsek, çok ama çok fazla bir meblağ, ben olsam gerekli yerlere yardımı yapardım, belki o da yapıyordur biz bilmiyoruzdur, günahını alamam, yapmıyorsada kendi vicdanıdır, beni hiç enterese etmez.