škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

'Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis toplanmaz'

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Acaba limit kaç? Ne kadarlık bir zaman diliminde kaç tane şehit olunca toplanılabiliyor? Her şeyin artık limiti var demek ki.

Elin pislik Suriyelisi için sabahtan akşama kadar mesai yaparlar, Mehmet' e gelince, ... bozmayayım ağzımı şimdi ya!

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: atilla;386889
Ayrıca, bu mesaja cevap yazacak her iki kişiden biri yazmasın.
Malum, her iki kişiden biri oy verdi...

iyi ben oy vermeyen gruptan olduğuma göre yazayım. bu vatandaşın yaptığı bunla bitmiyorki milli eğitimin anasını bellemekle başladı işe şimdi geldi buraya gene aynı düzen tayyip genelde kafası çalışanlarla beraber çalışırdı ama bunu niye hala tutuyor anlamadım. heralde chp kamer genç'i alınca hemen karşı atak olarak bende bunu mu alayım dedi ne dedi.:++: kamer genç'i rencide etmek istemem ama.

adam kariyer sahibi ama getir dağdaki çobanı bundan daha usturuplu konuşmasa neyim. demekki insan okumakla adam olamıyor. kendini yetiştirmek önemli.

ekonominin duayeni adam smith ne demiş. eşşek altın semer eğrisi her zaman paralel gider. diğer etmenler etki etmez.:ok:

Çevrimdışı Ümit

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Edep adaptan bir hayli uzak adam, bizim ülkemizdemi yaşıyor bu adam nerede yaşıyor. Gözlüğünü değiştirsin iyi baksın ülkenin haline. Haa bu adama kızan vekillerde mecliste toplansın kuru kuru konuşmayla olmuyor vekilim :ban:

Çevrimdışı Ümit

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SubaruOutback;386907
Bir gafı daha, (Gaf da değil tabi ama neyse terbiyemi bozmayayım Gaf diyorum)

http://siyaset.milliyet.com.tr/ak-partili-celik-ten-sehit-gafi/siyaset/siyasetdetay/21.06.2012/1556924/default.htm

Onun ne olduğu belli ortada. Böyle ucuz insanlar bir oyluk insanlar o makamları hak etmiyor zaten hak etmeyenler oturuyor.

Çevrimdışı erdemguner35

• Choice
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
bakan çelik şu anda cnn turkte kendini aklıyor ben öyle bişey demedim diyor....

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: erdemguner35;387034
http://www.youtube.com/watch?v=WUjZZFzlx20

ben anlamadım arkadaşlar demiş mi dememiş mi?

Demiş işte, daha neyine kıvıracak, ama bu millet balık hafızalı, yine unutacak yine unutacak.
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

Çevrimdışı Feridun

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Şu eleman konuşurken bi dakka hacım diycen açıcan videoyu izleticen al ulan huuaamına diycen. Ne yapar acaba?

Çevrimdışı Ümit

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Kelle, sayın davalarında adam 3 kuruşa mahkum edildi ama kendisi şahsi davalarda milyarder oldu. Adalet, demokrasi felanda filan hikayesi bu olsa gerek demek ki buymuş efendim

Çevrimdışı hypetrax

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Bülent Arınç'ın açıklaması ;

''Bu konu Bakanlar Kurulu gündemine gelmedi ama ben Sayın Hüseyin Çelik’le görüştüm. Hüseyin Çelik Bey’in konuşmasının tamamını aldığınız zaman böyle yanlış bir anlam çıkartmak mümkün değildir. Sözlerinden şehitlerimizi ve yakınlarını küçük düşürücü bir anlam çıkartılamaz.''

http://siyaset.milliyet.com.tr/-birkac-mehmet-sehit-oldu--aciklamasi/siyaset/siyasetdetay/13.08.2012/1580419/default.htm

Yarında biraz konuşuruz işte,yeni bir gündem oluşur veya oluşturulur sonra unutur gideriz bunu onlar çok iyi biliyor zaten. Bu açıklamalara şaşırmıyorum artıkta ya bir genelkurmaydan hiçkimse çıkıpta şehidine sahip çıkmaz aklım almıyor. Bir askeri için ''Menemeni yakın'' diyen Atatürk'ün askerleri değilmisiniz... Hoş Gazisini otobusle yolluyan bir ülkeden bunları beklemekte aptallık galiba...

Hüseyin çelikin bahsettiği o birkaç Mehmet ,

http://www.sehitlervegaziler.gov.tr/album.aspx?Sayfa=1&arama=1&kategori=3713+_s1EH_i1TLER_i1M_i1Z

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hypetrax;387093
Bülent Arınç'ın açıklaması ;

''Bu konu Bakanlar Kurulu gündemine gelmedi ama ben Sayın Hüseyin Çelik’le görüştüm. Hüseyin Çelik Bey’in konuşmasının tamamını aldığınız zaman böyle yanlış bir anlam çıkartmak mümkün değildir. Sözlerinden şehitlerimizi ve yakınlarını küçük düşürücü bir anlam çıkartılamaz.''

http://siyaset.milliyet.com.tr/-birkac-mehmet-sehit-oldu--aciklamasi/siyaset/siyasetdetay/13.08.2012/1580419/default.htm

Yarında biraz konuşuruz işte,yeni bir gündem oluşur veya oluşturulur sonra unutur gideriz bunu onlar çok iyi biliyor zaten. Bu açıklamalara şaşırmıyorum artıkta ya bir genelkurmaydan hiçkimse çıkıpta şehidine sahip çıkmaz aklım almıyor. Bir askeri için ''Menemeni yakın'' diyen Atatürk'ün askerleri değilmisiniz... Hoş Gazisini otobusle yolluyan bir ülkeden bunları beklemekte aptallık galiba...

Hüseyin çelikin bahsettiği o birkaç Mehmet ,

http://www.sehitlervegaziler.gov.tr/album.aspx?Sayfa=1&arama=1&kategori=3713+_s1EH_i1TLER_i1M_i1Z

dediğin doğru. sayın başbakanımız hemen bir gündem yaratır. konu unutulur gider. baktı olmuyor hemen bir yurtdışı gezisi.

ikinci yazına gelince arınç amca menemende kubilayı şehit edenlerin elebaşının torunu olur. başka ne diyelim.

Çevrimdışı xxman

• New York Subesi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Resmen zorla yazdiracaksiniz...

Arkadaslar bir toplumun ahlakinin cokertildigi, seref ve nsamus gibi kavramlarin yok edildigi, vatan millet sevgisinin yureklerinden silindigi bir ortamda yoneticilerden ne bekliyorsunuz.

Ben basa gelip kuzulari yonetenlere kizamiyorum artik.

Aziz Nesin dedigi gibi %60 salak olan bir ulkeden ne bekliyorsunuz.

Emegin sag partiye oy vermesini benim aklim ermiyor. Hayir saginda solunda degilim, ama bir millete bu kadar mi yarasir s.k.lmek. Bizim milletimiz neden dibine kadar hissetmek istiyor. Bizim milletimiz neden onune konan Kutsal Kitabi okumak yerine baskalarindan medet umuyor.

Her sehit haberinde icim urperir. Ama kimse kusura bakmasin biz essek oldukca semer vuran cok olur.

Deveye diken, Turk milletine kokune kadar..... yarar.

Konusturmayin arkadaslar beni Allah rizasi icin. Ben artik aptallar toplulugu icinde konusmaktan, aptallara hitap etmekten sikildim. Topragimiz diyoruz, vatanimiz diyoruz ama goz gore gore bunlara oy veren okuzler yuzunden oda elden gidiyor.

Hayir ben anlamiyorum, nereye gitsem bir yakinma, nerde kardesim bu yuzde 50.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: xxman;387111
Resmen zorla yazdiracaksiniz...

Arkadaslar bir toplumun ahlakinin cokertildigi, seref ve nsamus gibi kavramlarin yok edildigi, vatan millet sevgisinin yureklerinden silindigi bir ortamda yoneticilerden ne bekliyorsunuz.

Ben basa gelip kuzulari yonetenlere kizamiyorum artik.

Aziz Nesin dedigi gibi %60 salak olan bir ulkeden ne bekliyorsunuz.

Emegin sag partiye oy vermesini benim aklim ermiyor. Hayir saginda solunda degilim, ama bir millete bu kadar mi yarasir s.k.lmek. Bizim milletimiz neden dibine kadar hissetmek istiyor. Bizim milletimiz neden onune konan Kutsal Kitabi okumak yerine baskalarindan medet umuyor.

Her sehit haberinde icim urperir. Ama kimse kusura bakmasin biz essek oldukca semer vuran cok olur.

Deveye diken, Turk milletine kokune kadar..... yarar.

Konusturmayin arkadaslar beni Allah rizasi icin. Ben artik aptallar toplulugu icinde konusmaktan, aptallara hitap etmekten sikildim. Topragimiz diyoruz, vatanimiz diyoruz ama goz gore gore bunlara oy veren okuzler yuzunden oda elden gidiyor.

Hayir ben anlamiyorum, nereye gitsem bir yakinma, nerde kardesim bu yuzde 50.

Noktası,virgülüne kadar katılıyorum...

Çevrimdışı LeChiffre

• Weatherman
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Cunku toplumun her kesiminin zaafini biliyorlar ona gore hareket ediyorlar. Inanan ama kur an yuzu gormemis, okudugu duanin anlamini bile bilmeyen, seyhlere hurafelere inanan cahil insanlara din vasitasiyla, parasi olan, ilk firsatta cebini doldurmayi dusunen, her hukumetle kazancina kzanc katan ve memleketin butun ticari islerini neredeyse teslim ettigimiz yabanci/azinliklar yani kaymak tabakaya ihaleleler vererek, parasi olmayip baskasina el avuc amak zorunda kalan fakir fukarayi nohut mercimek ile kandiran bu insanlarin bu sekilde davranmasina kizmaya veya sasirmaya kimsenin hakki yok. Amerikali ve Ruslarin gaziyla memlekette sag-sol kavgasi cikartilip yine onlarin gaziyla halkin en cok sevdigi, Turklugun var olusundan beri en degerlimiz olan `vatan ve her daim koruyucusu asker` e darbe yaptirilan bu ulkede `%60 aptaldir` lafi bence cok hafif kalir. Yarin bir gun savas ciktiginda ki `savasta iki tarafta kaybeder, kazanan 3. bir taraf her daim vardir` ilkesini bilmeyen, akli almayan, egitim, saglik, adalet sistemi cokertilmis bu halk mi bas kaldirip dogru yolu bulacak?

Ulke insani oyle bir hal almiski : Dun bankamatik onunde islem gerceklestiriyorum, yan yana iki bankamatik var, ikiside faal, ben bankanin giris kapisina yakin olan taraftayim.Oglen tatili ama banka acildi acilacak, hafif bir kalabalik ve siraya girme durumu var kapinin onunde de. Arkadan bir teyze yaklasti ve etrafindakilerinin de duymasini ister sekilde yuksek bir sesle kendi kendine (yanimdaki diger bankamatik i kastederek : Acaba bu calismiyor mu? HERKES BU TARAFTA DURUYOR? Hay Allah bunlar da cabuk arizalaniyor.

Bu millet koyun ve suru pisikolojisine hayatinin her alanda oyle alismis ki, bakin bilinc alti diger cihazin calistigini sorgulamiyor, hadi arizali, eminim gidip iceriye bidirmek veya sebebini arastirmak, cozum bulmak yerine calisan cihazin arkasinda kuyruk olusturacak.Boyle bir toplumuz iste. Yazik demiyorum, kendimiz ettik kendimiz buluyoruz.