škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Biniş spotları da led light oldu

Ziyaretçi · 46 · 15556

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octaviaman

• Ziyaretçi
Octinin İç aydınlatmaları led olduktan sonra biniş spotları sarı sarı gözüme batıyordu.Onlara  da led ampul taktım.Olay bütünlük kazandı.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
vay vay vay gider alır takarım diyosun he abi :D

hayırlı olsun, her şeyin beyaz led olması çok güzel oluyor. güle güle kullan.

ya bişi sorcam bu tavan lambası plaka ile aynı mıdır, hiç merak edip sökmedim??

octaviaman

• Ziyaretçi
Tavan aydınlatmaları plakayla aynı yani yatık 6 ledli ampuller oluyor.Ön de ki butonlu harita/okuma lambaları ve biniş spotları da dipsiz ampul,4 ledli dipsizler oluyor.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: octaviaman;31565
Tavan aydınlatmaları plakayla aynı yani yatık 6 ledli ampuller oluyor.Ön de ki butonlu harita/okuma lambaları ve biniş spotları da dipsiz ampul,4 ledli dipsizler oluyor.

heh tamam, ortadaki plaka ampulundan, kenardakilerde bagaj ampulunden :ok::ok:

vielen vielen Dank!

octaviaman

• Ziyaretçi

octaviaman

• Ziyaretçi
bugün aksesoğancı kapalıydı.Ampul alamadım o yüzden plakalıklar yarına kaldı.Ayrıca kapı içi uyarı lambalarını da çok ısındıklarından dolayı kırmızı led e  çevirmeyi düşünüyorum.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
ulaaaaa oiiy yine yere düşürdün beni kolumu uzatıp yerden yazıyom bak Ömer Abi.

:++: :++: :++:

ya şindi internet çok hızlı ya, benim mouse'da bozuk tek tıklamaları çift yapıyo arada, counter oynarken iyi oluyo biliyon mu abi ondan oluyo :D:D:D:D:D

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: octaviaman;31570
bugün aksesoğancı kapalıydı.Ampul alamadım o yüzden plakalıklar yarına kaldı.Ayrıca kapı içi uyarı lambalarınıda çok ısındıklarından dolayı kırmızı lede e çeviemeyi düşünüyorum.

benim oralarda reflektör var ama içi boş. nası yakabilirm acep??? hat çekmeye kaksam 2 ampule triger işçiliği veririm, pilli bişi mi koysam :kiki::kiki:

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

hakanerdogan

• Ziyaretçi
sokaktaki lamba canımı sıkıyo sarı sarı, acaba.....? :D

octaviaman

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;31572
benim oralarda reflektör var ama içi boş. nası yakabilirm acep??? hat çekmeye kaksam 2 ampule triger işçiliği veririm, pilli bişi mi koysam :kiki::kiki:

kablo çekmek lazım çok önemli değil uğraşmaya deymez.Kapılar açılınca yanıp,kapanınca sönüyor ya svic den temaslı bir bağlantı durumu var.Orjinal kalsın bence.
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2009, 23:25:23 Gönderen: octaviaman »

hakanerdogan

• Ziyaretçi

octaviaman

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;31576
tavan lambasını nası söküyon Ömer Abi?

Octi de lamba camının döşeme tarafından ince düz uçlu tornavidayla esnetirsen cam çıkmaya meylediyor.Butonların tarafından esnetme hem çizersin hemde üç tırmak var kırabilirsin.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
OK, aynıdır muhtemelen. ama seninki elegance belki oda kalın lambadır :)

Çevrimdışı emrtkn

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.etaelektromarket.com.tr
Abi aklımdaki projeleri gerçekleştirmissin :)
Rica etsem aynadaki ışıklandırmanın olduğu bölmeyi nasıl çıkardığını söylesen :)
[SIGPIC][/SIGPIC]