škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Biniş spotları da led light oldu

Ziyaretçi · 46 · 15552

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: kadir_;31680
iç aydınlatmaya high power led tavsiye ederim müthiç bir aydınlatması var onun yaklaşık 10 tane led in ışığını tek başına kendisi verebiliyor ama onun için ufak bi kablo işlemi yapmanız gerekebilir :)

10 watlık modeli:

http://www.youtube.com/watch?v=BkUGNtYKasU

Genelde piyasada 1-3 wat var uygun fiyata diğerleri biraz tuzlu 10 luklar vs..

3 W lık:

http://www.youtube.com/watch?v=g6NWeAQm6uw&feature=related

Ki araca bundan 3 tane takılacağına göre oda lambası gibi ışıtır :D

müt-HİÇ aydınlatmıyosa almayalım bak. :++: :++: :++:

du bi inceliyim soralım bunu saolasın.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Olur öyle vakalar:D:D

Ama biraz pahalı gelebilir 1watlıkları 3 dolar tanesi soğutucusu ile birlikte :)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: kadir_;31682
Olur öyle vakalar:D:D

Ama biraz pahalı gelebilir 1watlıkları 3 dolar tanesi soğutucusu ile birlikte :)

ya bulmak sorun olabilir gibi baktımda pek meşhur bişi değil. bizim aksesuarcılardada rastlamadım pek.

Çevrimdışı emrtkn

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.etaelektromarket.com.tr
Ömer Abi ;

Senin tavana takdığın yeni ampüller bunlar değil mi ?

Aynalardakiler de bunlardan  mı ?

[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;31683
ya bulmak sorun olabilir gibi baktımda pek meşhur bişi değil. bizim aksesuarcılardada rastlamadım pek.

Bu aksesuarcılarda olmaz pek,genelde elektronikçilerde vardır smd ler 16 tl civarında çift, bunuda o fiyata bulabilirsin yapman gereken 2 lehim o kadar..

Sonrada Gözüme alıyo diye konu açarsın burda:kiki:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
he işte benim parklardaki SMD lerin çiftine 15 verdiydim. ama çok güzel rengi var. bakalım bakalım ne olacak tavanzo ampulovichler :D

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
teknolojiyi takip etmek zor, en uzun ömürlüsünü alıp takmak lazım,
sıkıldım yav, zırt pırt parklardaki ledler yanıyormu diye bakmaktan,
allahdan plakalıklardakiler istikrarlı gidiyor simdilikte bakmıyorum fazla,

octaviaman

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: emrtkn;31685
Ömer Abi ;

Senin tavana takdığın yeni ampüller bunlar değil mi ?

Aynalardakiler de bunlardan mı ?

Emrecim markaya göre tipler farklı olabilir.Benim taktığım yatık ampuller 6 ledli,dipsizler de 4 led li.

octaviaman

• Ziyaretçi
Bazı arkadaşlar bu led ampuller sık sık bozuluyor diye sızlanınca merak ettim malzemeyi inceledim.Özellikle 6 ledli yatık ampuller çok zayıf geldi gözüme.Küçük ve kalitesiz ledler,3 erli seri iki kol halinde  paralel bağlanmış ve parlak yansınlar diye akım koruması minimum tutulmuş.Dolayısıyla biraz uzun süre kullanıldığın da (örnek plaka lambaları)ledlerden biri gitse 3 ü iptal oluyor.İki gruptan birer tanesi arızalansa komple arıza yapıyor.

Burda yapılacak en iyi iş.Elektronikçiler çarşısından en iyi ışık veren kaliteli ledleri alıp uygun akım korumasıyla montajlamak olur.Ayrıca renk yelpazesi de işleve ve amaca göre oldukça geniş olur.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: octaviaman;31853
Bazı arkadaşlar bu led ampuller sık sık bozuluyor diye sızlanınca merak ettim malzemeyi inceledim.Özellikle 6 ledli yatık ampuller çok zayıf geldi gözüme.Küçük ve kalitesiz ledler,3 erli seri iki kol halinde paralel bağlanmış ve parlak yansınlar diye akım koruması minimum tutulmuş.Dolayısıyla biraz uzun süre kullanıldığın da (örnek plaka lambaları)ledlerden biri gitse 3 ü iptal oluyor.İki gruptan birer tanesi arızalansa komple arıza yapıyor.

Burda yapılacak en iyi iş.Elektronikçiler çarşısından en iyi ışık veren kaliteli ledleri alıp uygun akım korumasıyla montajlamak olur.Ayrıca renk yelpazesi de işleve ve amaca göre oldukça geniş olur.

Bu konuda karaköy çok zengin istemediniz kadar çeşit var smdsinden RGBsinden high powerından hepsi mevcut..

Babam genelde parkları gece gündüz açar o yüzden bunlar fazla dayanmadı patladı hemen parklarda beyazlık olarak mtech var plkalıkta sarı renk anca böyle kaliteli markalar yapıcak bu işi ki o zaman sağlam olsun yada el yapımı olucak..

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ömer abi çok hoş olmuş... eline sağlık...:ok:

diğer arkadaşlardanda bekliyoruz.... belki bizde yaparız...:ok:
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

Çevrimdışı emrtkn

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.etaelektromarket.com.tr
Bugün bi aynayı yoklayayım dedim,ledleri sipariş etmediğim için vazgeçtim.
Elimde kalmasın boşu boşuna diye :kiki:
[SIGPIC][/SIGPIC]

octaviaman

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: emrtkn;31874
Bugün bi aynayı yoklayayım dedim,ledleri sipariş etmediğim için vazgeçtim.
Elimde kalmasın boşu boşuna diye :kiki:

Elini korkak alıştırma:D