1482 km için tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar
gideceğim yerler:
İSTANBUL-ANKARA-ÇORUM-OSMANCIK
OSMANCIK-ÇORUM-ANKARA-İSTANBUL
İstanbul- Ankara Otobandan gideceksiniz, gece yolculuklarını ben seviyorum, sessiz ve sakin oluyor, alttan da radyoyu ya da teybi açıp kafa dinlendirmek, kafa dağıtmak güzel tek başına olunca.
Yanınızda aileniz varsa gündüz yolculuğu daha iyidir, etrafı seyrederek, mola vererek, çay yudumlanarak gidilir, o da güzeldir. Gece ailenizle beraber gidiyorsanız, çocuklarda varsa çocuklar ilk başta çok enerjik olur, sabit hızla giderseniz bir kaç saat içinde herkesi uyutursunuz, siz de teybe sevdiğiniz güzel bir müzik takarsınız, ondan sonra gecenin sessizliğinde alttan gelen kulağınızı okşayan nameler sizi götürecektir gideceğiniz yere.
Gece yolculuğunda en önemli şey DİKKAT VE KARŞI TARAFIN HATASINI TELAFİ EDECEK ŞEKİLDE ARABA KULLANMAKTIR, çok gece yolculuğu yaptım, iyi bilirim.
Ankara- Çorum arası da çok güzeldir, kaymak gibi yollar var orada, o yüzden Kırıkkaleye girmeden ya da hemen çıkınca, Sungurluda RADAR olur, Çorumda güvenlik amaçlı Trafik polisi yolun kenarında bekler, RADAR değildir.
Osmancık tarafına gitmediğim için burasını bilmiyorum, ama Samsun- Amasya-Merzifon- Tokat- Sivas deseydiniz orası için de yardımcı olurdum.
Unutmadan Ankara- Çorum arası yer yer çalışma olabiliyor, dikkat edin.
Hayırlı yolculuklar.