Nasıl bir milletiz hala anlamıyorum ki. Geçen güne kadar lpg en ucuz yakıt iken, ki petrol rafinerisinde en kötü yan yakıt olarak çıkar en ucuz olması gerekir, ülkemizde 2.60 tl' yi buldu. Bu şartlar altında hükümetin dediği şey çok açık aslında. Zengin yaşar, fakir ölür. Nasıl ki eskiden barbarlık döneminde güçlünün yaşayıp güçsüzün öldüğü gibi. Fakir adamın parası yoktur alır bir eski tüplü arabasını. A noktasından b noktasına ekonomik yolla olmasa da ayağımı yerden kessin mantığıyla gitmek için bir araba alır. Zengin için bugün hangi arabaya binsem bmw mi mercedes mi derdi vardır. Kara kara düşünmez yani. Biz iyi kötü bi arabaya sahipken istediğimiz gibi binemiyoruz bile. Ama şimdi o baştakiler yani zengin ve güçlüler oturduğu yerden para kazanmakta. Kimse kalkıp sen haksızsın demesin. 2 senede benzine 1 lira zam geldi. Soruyorum artık neredesiniz siz? Dizel 10 lirayı bulup maaşınızın yarısını yakıta verince mi aklınız başınıza gelecek? Başta dediğim gibi nasıl bir milletiz inanın anlamıyorum. Saygılar, sevgiler. Tabi hükümete de en derin şekilde(!)