0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Radyatörden soğumuş su geliyor bizim takada.:wnk:
Bu konuyu genel olarak özetlediğimizde aracını hızlı ve normal süren kullanıcılar için ayrı ayrı değerlendirdiğinizde tavsiyeniz ne yönde olur ?
Ugur abi performans ariyordun , iptal et
Merhaba, 21 derece hava sıcaklığı için hesaplanan emilen hava sıcaklığı stokiyometrik ihtiyaç ve sıkıştırma için 40-45 derece arasıdır. Radyatörünüzden soğumuş olarak dönen suyun sıcaklığı termostat devresi sıcaklığı yani yaklaşık minimum 70 derece civarındadır. Performans istiyorsanız bypass hattı yaparak sistemi iptal edebilirsiniz. İlave olarak cold air intake ile yine giren hava sıcaklığını dış ortam sıcaklığına yaklaştırabilirsiniz, tabii amaç performans ise. Soğuk hava hacimce daha fazla oksijen ihtiva eder.
Bu aslında kişinin kendisinde bitiyor.İşin avantajı da dezavantajı da ortada.Normal kullanımda 150hp ler sıkıntısız oluyor.Aynısını sürekli hızlı kullanan kişi içinde yapabilirsiniz ama normal kullanana göre en basit dpf dolma gibi sıkıntıları çok daha erken görecektir.
O halde bu iş tam bizlik, bizim buralara her yer radar zaten düz yolda genelde 65'e sabitleyerek gitmek zorunda kalıyoruz. Benim isteğim gerektiği anlarda (sollama gibi) daha iyi ivmelenme ve düşük devirlerde daha iyi çekiş ve canlılık. Yazılım ile bu istediğimize kavuşabiliriz kesinlikle dimi?
Ya işin fenası o kısmı bir seferinde mecburen bypass yapmıştım. Hararet aniden yükseliveriyor. O nedenle açıkçası korkuyorum o kısmı ellemeye.
Uygulamayı nasıl yapmıştınız? Su girişini çıkartıp direkt çıkışa takmanız gerekiyor normalde.
Bundan dolayı devirdaim sıkıntısı olmuş olabilir, dediğim şekilde bypass yapabilirsiniz.
ACİİİİLLL!!!! arkadaşlar 2011 tdı manuel octime chiptuning yaptırmaya karar verdim. dün mehmet gazihana gittim bir kaç soru ve sohbetten sonra octiyi 140 bg çıkaracağını ve sorun çıkarmayacağı garantisi verdi. sıkıntı yaşanırsa yazılımı silip parayı iade edeceğini söyledi. 600 tl fiyat verdi. yarın akşam üstü gideceğim acil değerli yorumlarınızı bekliyorum. tşk.
PASAOGLU varken hiç gitme oraya derim
O NERDE kaca yapıyor garantş veriyor mu