0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cdye attım fb marşlarını bayraklar formalarda hazır arabada hazır bitek ts maçı kaldı:D
Fener şampiyon Son hafta Trabzon maçı kesin verir..Zaten bu gazla Fenerde iyi asılır maça..
ablamın düğünün ile çakıştığı için son maça gidemicem malesef bu kadar denk gelir yani.:boks: 2 tane kombineyi verdim gidebilcek olan tanıdıklarıma ellerim titreye titreye.artık gece katılacam caddedeki kutlamalara :haha:
Biletler tükenmeden nasıl alabiliriz abi bir bilgin varmıdır?
bursa yenince bursa yendi oluyorda , Fenerbahçe yenince niye rakip takım maçı verdi oluyor?
taraftar kart varsa onlara öncelik oluyor sonra genel satışa çıkıyor biletler. böylece alabilirsin erkenden gidersen. taraftar kartın yoksa genel satışa kale arkası kalmaz tükenir büyük ihtimal ama fenerium maraton tribünlerinden bilet bulabilirsin yine erkenden gidersen diye tahmin ediyorum.
olum durdun durdun son maça bilet arıyosun.Geri kalan haftalarda nerdeydin:D:++:
Kombinesi olan birinden rica etsemalabilir mi o? Birde bonus cart olanlara erken satışa çıkıyor diye duydum?
Teşekkürler kovalayayım o zaman
TSL 34. Haftasında 16 Mayıs 2010 Pazar günü kendi sahamızda Trabzonspor ile oynayacağımız karşılaşmanın biletleri hakkında kulübümüz veya Biletix firması tarafından her hangi bir resmi açıklama yapılmamıştır. Açıklama yapıldığı takdir de sizleri bilgilendireceğiz.