eğer 1.5 ay kaldıysa neden yetkili servise gidiyorsunuzki,birde bütün fiyatlar yüksek ama 605 tl ye 30000 kmde ki araca ne yapıyorlar acaba.bence illakide yetkili diyorsanız parçaları dışardan siz alın en azından yağı siz alın.
Bu fiyatları gördükten sonra zaten niye yetkiliye gideyim ki? Gerçi 1.5 ay az zaman değil. Hele benim gibi bahtsız bir adam için:) Ama gözümü karartıp yaptıracam özel servise. Görüştüm bugün Konya'da ki özel servisiyle Skoda'nın, taş çatlasın 300-350 liraya hallederiz dediler.
Zaten benim derdim yetkilisiydi, özeliydi falan değil. Neden arada bu kadar fiyat farkı var? Yaptıkları iş aynı değil mi? Niye kimse kontrol etmiyor bunları?
abi gökmen yaparmı birde ona sor?garanti etkilenmezse oraya git.konmar lpg ye bakmam demişti süperbe gökmen bakarım dedi.
Konmar LPG'ye ne bakmıyacak abi. Ben 1-2 sefer gittim garanti süresi içerisinde, ayarsızlık olmuştu. LPG için ayrı cihaz var elemanlarda. Asıl Gökmen almıyor LPG'li araç, onları da aramıştım. Birde Seat'ı mı arasam
Ya da olay şöyle olabilir. Servislerde bi dünya adam çalışıyor. Telefona kimin baktığı belli değil. Herkes kafasından bir şey sallıyor. Sende o anda kime denk geldiysen o eleman ne söylediyse ona inanıyorsun. Belki diğer gün arasan telefona başka bi eleman çıkacak, başka bi fiyat söyliyecek. Daha önce de hız sabitleyici için fiyat sormuştum 400 dediler telefonda, bastım gittim gittim 1250 dediler orada. Direk servis sorumlusuyla görüşmek lazım zannımca.