0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gunaydin Ali dayi. Tek temennimiz o fakat metrobus kullanan biri olarak sinir stres olmadan ise gitmek pek mumkun olmuyor.
Günaydın cümleten.Boğaz Köprüsü' nde trafik olmamasına rağmen, metrobüs tıklım tıklımdı bu sabah.
Gökhan maşallah bu yaşta metrobüs kullanıyorsun bu araç kullanmaktan dahamı kolay yoksa zormudur?
:favo1::favo1:favo nerde bu ar:favo1:da uğur bey,galiba yatıyor garajında
İnan hocam sen-ben kullansak daha iyi kullanırız. Sığır taşımacılığı yapılıyormuş gibi kullanıyor maalesef sürücüler.Favorit hafta sonu ful mesai yaptı. Cumartesi muyenesini oldu. Cumartesi akşam ve ful pazar günü bizi gezdirdi.
ali dayı eyvallah:syg: diyelim seni topiğine vira günaydın:sun::gaz: :ok:diye başlıyalım madem.ali dayı seni çok enerjık :rm:vede çok şamata sever olarak görüyorum.Herkesin ağlayıp sinir stres yaptığı bu dünyada sen şen şakrak :xx: başardığın gibi aynı enerjiyi dağıtmayıda becereyor olman güzel bişi.İl bazında belki bana en yakın bu forumda sen varsın.Seninle tanışmayı isterdim doğrusu.Deve üstünde mi olur:++::++: pejo kullanırken mi:++: olur bilmem.İnşellah bindiğin deveye de bir duble vermemişsindir.:++::++::++:topiğin sürükleyici olması dieğiyle........:+1:
Ben bu arada iğne yemeye devam ettim ciğerler şifayı kapmış cuma günden bu yana yatıyorum raporluyum.Cami lojman yanyana olduğu için cemaat octiyi görüyor hoca izinden gelmiş diyor gitmeyince de neden gelmiyor diyorlar.Halbu ki kocaman yazıyla tahtaya mıhlamışım c.tesiye kadar raporluyum diye ama göz lazım ayrıca görmek için.velhasıl bayram namazından bu yana göreve başlayamadım.Öksürük çok berbat.yaylada hanım köyde kaldığımda balkonda yatmıştım içeri sıcak diye anında kaptım şifamı.Sağlığın kıymetini anlayamıyoruz.