:++::++::sığır taşımacılığı dedinde şimdi gökhan bunu görürse ne derkine:++::kork1:
Bunu anlayamadım.:hmm::blm:
favo:favo1: benzinlemi gezdiriyor yoksa lpg ile mi?
ammada gezmişsiniz.
Benzinle gezdiriyor. Bayramdaki gezmelerim de dahil toplamda 110TL' lik benzin almışım; 200 km yol yapmışım; bir 30km' lik de hâlâ depoda var. Hesaplayınca 0,47Krş ediyor km' de. 200km' nin 20-30km' si sinir krizi şeklinde trafikte, geri kalanı otoban şartlarında yarı yardırking yarı sakin gidiş şeklinde geçildi.
Ben bu arada iğne yemeye devam ettim ciğerler şifayı kapmış cuma günden bu yana yatıyorum raporluyum.
Cami lojman yanyana olduğu için cemaat octiyi görüyor hoca izinden gelmiş diyor gitmeyince de neden gelmiyor diyorlar.Halbu ki kocaman yazıyla tahtaya mıhlamışım c.tesiye kadar raporluyum diye ama göz lazım ayrıca görmek için.velhasıl bayram namazından bu yana göreve başlayamadım.
Öksürük çok berbat.yaylada hanım köyde kaldığımda balkonda yatmıştım içeri sıcak diye anında kaptım şifamı.Sağlığın kıymetini anlayamıyoruz.
Geçmiş olsun. Hocam yayla gibi bir yerde balkonda yatmak intiharla eşdeğer. İntiharsa dinimizde zinhar yasaktır, günahtır. Vebali büyüktür.