2011 model skoda oktavia aracımı bu rezil gibi kokan hayvan gübresi mezbelesi kokusuyla maalesef 8,5 yıl boyunca kullanmak zorunda kaldım veya skoda üreticisi tarafından zorunda bırakıldım dersek daha doğru olur aslında. Ve sonunda, yeni işe başlayan ama çok deneyimli servis sorumlusu o pis kokunun nedenini bana şöyle anlattı; Araçların taban döşemesi keçesi, keçi kılından üretilir. Taban döşemesi keçesi üretim esnasında eğer gerekli kimyasal işlemlerden geçirilip keçi kılı kokusu tamamen giderilmeden araçların tabanına takılırsa işte o aracı satın alan kişi istediği kadar taban döşemesini şampuanlarla yıkamadan geçirirse geçirsin ömür boyu bu hayvan gübresi mezbelesi kokusuna maruz kalacaktır demektir! Servis sorumlusu arkadaşın önerisiyle ben çözümü ne yazık ki 8,5 yıl sonra buldum, 1700 tl masrafla skoda servisinde ayaklarımızı bastığımız keçe taban döşemesini komple yenisiyle değiştirdim. Ertesi gün itibariyle mezbele kokusundan vallahi inanın eser bile kalmadı ve hatta araca o sevilen, özlenen, mis gibi kokusu olan sıfır araç kokusu geri geldi arkadaşlar