0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayagını cektikten sonramı yoksa basıncamı geliyor. cunku bahsettigin ses benimde basıma 1 kere geldi. sanırım aynı sesten bahsediyoruz cunku boyle çat diye yuksek bir sesti. ben egimli bir yolda durdum el frenini çektim boşa aldım ve ayağımı frenden ceker cekmez bahsettigin gibi çat diye bir metal sesi geldi.sanki diskle balata arasında birşey oldu gibi...
Arkadaşlar 2 ay önce yeti greenline ambition aldım.şu anda 4000 km de.aracımdan fazlasıyla memnunum ama bi problem var. aracımı geri vitese takıp ilerliyorum durmak için frene bastığım gibi arabanın altından ciddi bi ses geliyor.sesi tarif etmem zor ama sanki aracın metal bi yerine çekiçle vuruyorlarmış gibi tok bi ses.bu ses arabayı aldığım ilk günden beri var.servise götürdüm ama tesadüfen orda bi türlü ses gelmedi. bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
İlginçtir bende de (vw tiguan) oluyor bu ses ama şu şekilde;normal ilerlerken durup geri vitese takıp harekete geçtiğim anda tık diye ama kuvvetli bir ses geliyor tam aracın ortasından geliyor ses, önden ya da arkadan değil eminim.ama araç uzun süre bir yerde kalınca marştan sonra ilk kalkışı geri vitesle yaparsam ses gelmiyor.diğer arkadaşlar gibi bende servisteyken olmayacağını olsa da duymazdan geleceklerini bildiğim için götüremiyorum
Vag grupta ortak kullanılan bir parçadan kaynaklanıyor herhalde ben vw kullanıcısıyım ama aynı sorun bende de var. Ben de gidip bir baktırayım durumu bildiririm.