škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2003-2004 Octavia Collection Plus arıyorum

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı avukat79

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhaba arkadaşlar. İsmim Mehmet Sait.. Gaziantepte ikamet ediyorum. Kaç zamandır Skoda Octavia'nın collection plus versiyonuna kafayı takmış durumdayım. Günde 4-5 kez siteleri kontrol ediyorum. Acaba yeni ilan varmı diye. 2.el araba sitelerinde arabalar var ancak temiz arabaya abartılı fiyat çekiyorlar. Ben ucuz indirimli araba istemiyorum. Ben değerinde ama temiz araba istiyorum. Şöyle az km yapmış mümkünse boyasız yada bir kaç parça yüzeysel boyalı, lpg li, bakımları yapılmış ve tekerleri yeni olacak. Bu isteklerim elbette nimet külfet dengesine uygun olacak şekiilde karşılanacaktır. Dediğim gibi amacım ucuz araba degil değerinde temiz araba almak. Temiz olduğu takdirde 300-500 üne bakmam. Varsa böyle bir araba bana tlf numarasını msj atsın ben dönerim. Gaziantepte ikamet etmem hasebiyle yakın bölgede bir araç olması elbetteki dileğimdir. Ancak araba gerçekten temiz ise Türkiyenin tüm şehirlerini değerlendirebilirim. Bu arada aracın tramer kayıtlarını ve servis kayıtlarını sorgulatmadan ve detaylıca inceletmeden araba almam. Arabasını satacak arkadaş bu konudaki hassasiyetimi nazarı dikkate alarak bana arabasını anlatsın.Birbirimizi yormayalım yani. Şimdiden ilgi gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım. Umarım gönlümdeki arabayı rabbim bana nasip eder.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı kısmetler mehmet bey.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı stsby

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
İlanlar arasında var bir tane. Benim aracım. Bı bakın isterseniz. Hem Antep'e de yakınım.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: stsby;392668
İlanlar arasında var bir tane. Benim aracım. Bı bakın isterseniz. Hem Antep'e de yakınım.

Alıntı yapılan: avukat79;403082
güncel
yukardaki aracı incelediniz mi arkadaşın varmış.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı avukat79

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
evet inceledim arkadaşın aracı gerçekten çok güzel ama babam biraz daha az km düşük araç istediği için kısmet olmadı.

Çevrimdışı ustaoglu33

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
merhaba Mersinden arif ben 2004 tdi collektion 188000 de kazasız beyaz bir aracım var düşünürseniz temiz araç 5069302573haftaya gaziantep tedyim görüşebiliriz işgerği 1hafta oradayım
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2012, 23:11:04 Gönderen: ustaoglu33 »