tmm da kral
1,si skodanın stsinde 62 yazıyor
2, kredi faiz 1,14 biraz fazla değilmi işimize gelmiyor yani
varmı bi önerin ne yapmak mantıklı bi de renk olarak beyaz popüler de az biraz mnübüs gibi gösteriyor capicino bide gümüşe yakın bi renk war sence hatta sizce
1- skoda sitesinde fiyat 62.000 yazıyor doğru. o fiyattan 4.600 lira indirim yapıyorlar ana sayfada bu da yazıyor ama listede belirtmiyorlar.
2- kredi faizini ben öyle hatırlıyorum, kredi kullanmayacağım için önemsemedim.
zaten fiyatta indirim yaptıkları için faizi de düşük tutmazlar.
sen kredi kullanacaksan onlardan kullanmak zorunda değilsin, istediğin bankadan kullanırsın ama başka yerden brüt 1,40 dan aşağı kullanacağını zannetmiyorum.
sen rakamlara takılma çoğu yerde rakamı düşük tutup dosya masrafı vs. adları altında başka yerlerden itelerler.
senin soracağın örnek: 36 aylık 30.000 tl kredi çekeceksen; ben 36 aylık 30.000 tl. NET kredi istiyorum, tüm masraflar dahil ayda kaç lira ödeyeceğim diye sor.
kimisi 30.000 der 29.000 verir, kimisi faizin üstüne dosya masrafı vs. der 1.000-2.000 lira bindirir.
ayrıca ben dün ford focus baktım, kredi oranını hatırlamıyorum. kredili satış ile peşin satış arasında 1.500 ya da 2.500 lira fark vardı.
kredi kullandın mı oran ne yazarsa yazsın bir yerden iteliyorlar.
ben beyazdan başka renk almam artık,metalik renk farkı almadan aynı paraya metalik araba verseler yine almam.
bıktım koyu renk ve metalık arabadan. görünüşten ziyade arabayı koruyabilmek önemli benim için.
ellerinde başka renk varmı sormadım, varsa metalik farkını verir onu alırsın.
kullanım olarak en iyisi beyaz, zaten satılan arabaların artık büyük bir bölümü özellikle yeti ve süperb'in % 80 ni beyaz.
ama yeti ye hangi renk yakışıyor dersen kapiçino beji derim.