bugün Yusuf Komutanımla buluştuk, fabiasına yay baktık, mutabakatın sonucu sonraki günlerde belli olacak

şimdilik ben bişi demiyim kendi bilir
sanayide dolaştık şaşmazda, fabialarımızı pavyon yaptık, ankamall senin optimum benim derken akşamı ettik.
101 lik fabiasınıda yolda tatmış olduk, filtre cidden çok farklı bi boyut, ses olayı tam kıvamında, egzosttan anırmayıp sesin kaputun altından gelmesi güzel, önlü arkalı giderken takip ediyordu beni yetişmek için asılınca hafif bile olsa ben kapalı camlı arabadan ferrari sesini tok bi şekilde alıyordum.
bir kaç foto.
bu Yusuf Abi'nin pavyon

bu benim araba

buda benim gece kulubü :hanz::hanz::hanz::hanz:

işin aslı ben LED leri yanlış renk almışım. Yusuf abiye tekini taktık kurtuldu onda bi lamba var, bende 3 tane. ortadakini mavi, kenarları farklı renk beyaz almışım yanlışlıknan

tam gece kulubü.

ama aydınlatma güzel, beyazlar mavinin o koyuluğunu açıyor kenarlara doğru :++: :++:
sahneye çıkıp mikrofonu alasım geliyo elime
LED li stop aldık, taktık, bastım marşa arkamda Yusuf abi gidiyoz benim arıza lambası yandı. geri söktüm o iş olmadı. yedek ampul oldular.
o kadar ampul patlattım birinde yanmadı ilk defa burda yandı enteresan dedim olaya.

dedim la bu arabaya neler taktım ben arıza lambası yakması imkansız.
ondan sonra çektim araştırmaya başladım, bütün varyeteleri denedim ve sis lambasının olduğu kısımda buldum hatayı. Muhtemelen Yusuf Abi takarken ufak bi karışıklık oldu galiba. yani şöle, duyları değiştim düzeldi.
denedim geri düzeltip söndü arıza lambası.
ama LED lileri geri takmadım aydınlatmasını beğenmedim. beyaz değil kırmızı yanıyo, bide stop kırmızısı+folyo işi görünmez kılıyo. almayın tavsiye etmiyom. beyazını falan alın alacaksanız.
bide koçtaştan hacet seti aldık

bide kutu yerleştirmek için, 500-600 set seçip mantıklı olanın bu olduğunu düşündü Yusuf Komutanım öle yaptık

güzelde oldu.

hatta bi ara bunu mu als.... dedik ama feci ötesi bi Çin malı olacağından ben tahmin edebildim hiç kullanmadan :hanz::hanz::hanz:

baya bi oynadı pek konsantre :kiki: