Arkadaşlar merhaba,
Aracı mart ayında aldım ama hala alışamadım sanki bir şeyler eksik bir birimizi tamamlayamadık gibi
o nedenle satmayı düşünmeye başladım. Diğer taraftan piyasaya çıktığı günden beri çok beğendiğim bir araç ve aylarca arayıp istediğim gibisini zor buldum o nedenle de satmak istemiyorum sizce ne yapayım?
Biraz daha konuyu açayım hatta
Alırken performansının nasıl olduğunu bilerek aldım ama zaman geçtikçe sıkılmaya başladım bu işten
Yakıtı bari düşük olsa belki performansı sineye çekerim ama yakıt konusunda da pek bi hüneri yok (bunu da biliyordum ama neyse
). Birde motor sesi konusu var, ben motor sesini duymak istiyorum aracın gücü az da olsa çokta olsa bir homurtu arıyor kulaklarım ama o tiz ses beni deli ediyor bu durum için 3-4 tane açık filtre denedim ama istediğim sesi alamadım. Diğer taraftan gerek dış dizayn gerek iç dizaynı olsun çok çok beğeniyorum çok karizmatik bir araç hatta iç mekan plastikleri falan kalite kokuyor ve dediğim gibi piyasaya çıktığı günden beri hayranlığım var. Onu da geçtim aylarca dışı siyah olsun, içi bej olsun, elegance olsun, km.si düşük olsun, değişeni falan olmasın diye yana yana araba aradım.
Aklım karışık yani ne yapsam bilemedim. Bunu satıp ne almayı düşünüyorsun diye soracak olursanız onu da bilmiyorum belki a4 1.8 T Quattro olabilir yada eski emektara dönüş yaparım bulurum bi tane temiz bir şey motor sesi dinlerim
Düşünceleriniz benim için çok kıymetli özellikle satmamam için güzel sebepler söylerseniz sevinirim