arabam superb 2.0 140 hp dün boş bir zamanımda çevre yolunda bir deneme yaptım. 'D' konumunda maksimum hız 3500 devirde ve 185 km/s hız oldu gazı köklemeye devam ettiğim halde üstüne çıkmadı. 'D' konumunun maksimum çıktığı nokta bu. rodaj süresi bitmediği için 'S' konumuna alamadım. bu arada emmisinin oğlu Q5'i de eksoz dumanına boğdum.:adm: bir artistlik yapıp beni geçmeye çalıştı, çalıştı, çalıştı...
far yıkama sistemi, silecek konumu 1 ve üstünde iki saniye kadar basılı tutarsanız çalışıyor. bunu yüksek süratlerde denemeyin. far yıkayıcının nikelajlı kapağı yerinden çıkıp uçuyor. iki küçük yuvarlak çıkıntı plastikle tutturmuşlar. gene de çıkıntılar kırılmadan uçtuğuna sevindim. and otoya gittim. bayağı bir ilgilendiler. bu arada o parça sürekli düşüyor olacakki depoda yığınla vardı. ben bulamam diyordum ama. tanesi 27.45 tl. hemen yaptırdım.
yolda giderken pencere açtım biraz; bazı arkadaşlar pat pat ses geliyor dediği için deneyeyim dedim. bu ses özellikle arka pencere açıldığında çok oluyor. bu ne yazıkki pencerenin dizaynından oluyor. başka bir yerden gelmiyor. boşuna aranmayın çaresi yok.
mercedes sahiplerinin kullanırkenki hissini hissettim. şehiriçi giderken arabalar araba lüks mü gözüküyor nedir. bana yaklaşmadılar, yaklaşanlar uzaklaştı. çarparız gibisinden. acayip güzel birşeymiş. logoyu görseler hadi lan derlerdi heralde.:++:
ilk nazar boncuğumuda yaptım. keçiören köprüsüne çıkarken çift sıra gidiyorduk. kenarda 5 cm'lik bir kaldırım vardı. jant geniş olduğu için biraz sürttüm. iki tane 1 cm'lik çizik oldu. jant küçük olsa tekere değer birşey olmazdı. büyük jant şehiriçi için iyi birşey değil. buradan jant büyütmek isteyen arkadaşlarada gönderme yapayım. öte yandan da çevre yolunda yüksek süratte tek parmakla rahat kontrol ediyordum buda artısı.
kullandıkça deneyimlerimi yazmaya devam edicem.