škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Bir kaç değişiklik yapmak istiyorum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: GÖKHAN06;396687
İnternet üzerinden alırım büyük ihtimal üstünde octavia yazanlardan :D Bir ara bunların ışıklısı da vardı sanki (krom bana kroyu hatırlatıyo :D o nedenle biraz çekiniyorum almaya :D)

:D İnternetten bak, elbet fotoğraf vardır. Güzel duracağına eminim ;)

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
kapı arızasını bir elektrikçiye göster o kanatta arıza var. soket yerinden çıkmışta olabilir. kablolarda kopmada. kablolar genelde gövdenin kapı kenarlarından gider. sıkıntı oralarda olabilir. tabi önce sigortaya bir bak.

Çevrimdışı GÖKHAN06

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kapıları kilitlediğim de o kapıdan çok az da olsa tık diye bir ses geliyor, sanki gücü yetmiyor. Döşemeyi bir sökebilsem yaparım büyük ihtimal ama sökemiyorum mereti.

Çevrimdışı GÖKHAN06

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugünde iç aydınlatmaya el attım ama havya ve lehim olmayınca sadece ön tarafı yapabildim. Malzemelerim gelince arka kısım, bagaj ve plaka aydınlatmasını da tamamlayacağım.
Anatomik spoiler, 4000k coolblue ve turuncu parklarda yolda. Jant ve kaliper için kışlıkları takmayı beklemeyecek gibiyim ilk fırsatta onuda halledeceğim.
Geriye en açığından cam filmimiz, difüzör ve mugen cam rüzgarlıklarımız kaldı onlarıda artık kendimi toparlayınca yapacağım :D

Çevrimdışı GÖKHAN06

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Komple bir bitirelim ekleyeceğim :D Şimdi daha yarım yamalak :D

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı draghan

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ben de senin gibi sade şıklıktan yanayım ancak cam rüzgarlığı konusunda düşünceni gözden geçirmeni öneririm. Çok şık olmayacağı kanısındayım.

Çevrimdışı GÖKHAN06

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Normal cam rüzgarlıklarını bende beğenmiyordum ama bu bahsettiklerim hoşuma gitti :)

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Aynı şeyi ben de söyleyecektim ama hevesini kırmak istemedim :D

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı GÖKHAN06

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Normalde dediğim gibi bende taktırmazdım ama bu modelleri beğendim :D Biraz düşüneyim o zaman ben :D:D

Çevrimdışı GÖKHAN06

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Işıklandırmayı hallettim, plakalıkları çıkarttım, jantlar ve kaliperleri boyadım işin zor kısmı bitti yani. Yarın bi aksilik çıkmazsa anatomik spoilerı boyayıp takacağım park ve kısa ampulleride yine yarın takacağım.
Plaka ampullerine 3'er led bağladım arıza ışığı yaktı led sayısını artırdım ama fayda etmedi mecbur orjinal ampulün üstüne bağlamak zorunda kaldım, bu konuda yapılabilecek bir şey varsa yardımınızı bekliyorum.
Jantlarda siyah olup camlarda film olmayınca çok sırıttı, en kısa zamanda onuda halletmem lazım.
Bu arada cam rüzargarlığı ve difüzörden vazgeçtim :)