Merhaba Arkadaslar,
:ok:Muhammet Hocamın Octavia 4 unun orta ve sag havalandırma ızgarasını bugün kargodan aldım, hemen tamirata giristim, baslangıcta kanatların bizim Fabia I inkinden ince(daha zayıf, etsiz) oldugunu görünce biraz endiselendim aslına bakarsanız, 7 kanatın tırnakları kırılmıstı, daha ince bir iscilikle çok ince uclu bir bıçagın ucuyla yuvalarını hazırladım, iclerine kestigim metalleri sıkıstırdım ve japon yapıstırıcısı ile sabitledim,
Asıl önemli olan yerler benim icin yuvalardı, yuvalar kırılmıstı, 6-7 parca seklindeydi, parcaları tamam oldugu icin japonla 3-5 kat japon atarak yuvaları sabitledim(Aslında durumları benim yuvalardan cok daha iyiydi, ilk sayfadaki benimkinin resimlerine bakarsanız, metal ataç(tel) dan yuva yapmak zorunda kaldığımı göreceksiniz)
Yani basınıza böyle birsey geldiginde, zorlamayacaksınız, yoksa catur cutur yuva kırılıyor, yuva ana üniteye sabit oldugu icin, kurtulus yok, degistirmek zorunda kalabilirsiniz?
Asagıya birkac fotoda ekledim, yarın sabaha kadar kuruması icin bekliyor kuzucuklar, yarın montajdan sonrada resim eklerim, Umarım sorunsuz hallederiz hocamın isini,:ok:
:)bu saate kadar uyumayıp, Okan Bayülgeni izlememekde olmazdı heralde:)