Toplamda 4 tane yetkili Vw bayii değiştirdikten sonra en son,hiç ummadığım,ufacık bir yetkili servis buldum,hemde 10 km mesafe var aramda. Yeri görseniz,içersi 20 araç alır ya da almaz,en eski Vw servislerinden biriymiş. İnanın ilgi alaka o kadar güzel,araçla ilgileri o kadar iyi ki,ben stepnedeki lastik havasının bile kontrol edildiği başka bir Vw servisi görmedim.
Velhasıl kelam,büyük şehirlerde en ufak çaplı yetkili servisler hep müşteri odaklı oluyor kanımca.
Hocam sizede tavsiyem bölgedeki en ufak,en az müşterisi olan yetkili servisi bulmanız.
Daha önce gittiğim 4 servis en büyük ve birincilikleri falan olan servisler fakat müşteriyle adam gibi konuşamayıp,aynen sizin olaydaki gibi servisin hatasını müşteriye atmaya çalışıp,arabaya binerken asla ayağımı sürmediğim marşpiyelleri çamur yapıp,birde gözümün önünde patinajla kalkıp setlerden hayvan oğlu hayvan gibi geçiyorsa çalışanları,yerim onların birinciliğini.
Hepsi aynı malın laciverti açıkçası.
Ya güzel bir özel servis bulacaksınız,ya da biraz daha uzağa gidip ufak ama ilgili bir servis bulacaksınız..
Birazda şans meselesi,o ayrı...